ASUS TUF Gaming F15 FX506LI laptopa MacOS kurulumu

buraktemu1

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Micron ssd + samsung ssd
Ekran kartı
1650 Tİ
Anakart
bilmiyorum asus tuf gaming f15 506LI anakartı
İşlemci
intel i5 10300h
İşlemci: Intel Core i5 10300H işlemi.
RAM 16 GB RAM.
Ekran kartı: NVIDIA gforce 1650 Ti.
Depolama: 1 TB SSD.

macOS Monterey kurulumu yaptım fakat.
Çalışmayan özellikler.

Touchpad.
Wi-Fi+Ethernet (Wi-Fi sanırım uyumsuz hiç çalışmayacak)
Monitor bağladığımda görüntü alamıyorum (HDMI+Type-C) iki türlüde bağladım görüntü alamadım.
Bir de laptopun kendi klavyesi çalışmıyor dışarıdan klavye takıp çalıştırıyorum.

Bayağı bir şey eksik ve çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilecek bilgili biri bana ulaşırsa çok iyi olur.
Bu bilgisayar bu şekilde kullanılmıyor maalesef Wi-Fi sanırım hiç çalışmayacak onu dışarıcan Wi-Fi aparatı takarak çözeceğim.
Klavye ve touch pad ve Ethernet için bir çözüm varsa yardım bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI çok yüksek ihtimal NVIDIA GPU'ya bağlı. Onun için oradan görüntü alamıyorsun.
Wi-Fi ve ağ kartı için donanımları belirt. Win üzerineden AIDA ile öğreneblirsin.
Klavye için Vodoo kext dosyası ile denemeler yap.

Klavye tocuhpadi çözdüm kext ile.
Ethernet'te geldi tek sorun ekran taktığımda görüntü alamıyorum Intel UHD 630 geliyor bununla görüntü almam mümkün mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'a geç.
Aygıt yönetecisinden NVIDIA GPU devre dışı bırak.
HDMI ile TV vs. bir şeye bağla. Sonra bak bakalım görüntü var mı diye.

Evet devre dışı bıraktığım anda bağlı olan monitörüm kapandı ve tekrar aktif edene kadar görüntü alamadım sanırım Mac'da görüntü alamayacağım

Claus bey sizden bir ricam daha olacak Wi-Fi çalışmıyor maalesef macOS ile uyumlu bir mouse çipi boyutlarında bir Wi-Fi adapter önerebilir misiniz acaba

Evet devre dışı bıraktığım anda bağlı olan monitörüm kapandı ve tekrar aktif edene kadar görüntü alamadım sanırım Mac'da görüntü alamayacağım.
Evet daha öncede dediğim gibi o portu harici GPU'ya bağlı.
Claus bey sizden bir ricam daha olacak Wi-Fi çalışmıyor maalesef macOS ile uyumlu bir mouse çipi boyutlarında bir Wi-Fi adapter önerebilir misiniz acaba ?
Montery için Asus N10 olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı