ASUS TUF Gaming F15 FX507 vs Casper Excalibur G870

Tarık_7

Yoctopat
Daha fazla  
Şimdi arada kaldığım 2 bilgisayar türü var. Bir yandan 12.nesil i7 4060 ekran kartı Excalibur bir tarafta 13.nesil i7 4050 ASUS TUF hangisi alınır? Açıkçası ısınma sorunu çok dile getirildiği için Excalibur'u pek alma yanlısı değilim ama ekran kartının 4060 olması beni cezbediyor. Yardımcı olur musunuz?

ASUS TUF:

Excalibur:

Excaliburdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Zaten 20.000 tl ye yakın fark var. Asus laptop da güvenlidir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fiyat açısından şunu söyleyebilirim sepette indirim oluyor 38 e kadar iniyor ikiside şuan aynı fiyata denk geliyor
O zaman burada şu devreye girer;
Kaliteden şaşmıyım performans düşse bile mi?
Performans olsun kalite takıntım o kadar da yok mu?

İkisi de çöp. Bütçe nedir?

O zaman burada şu devreye girer;
Kaliteden şaş mıyım performans düşse bile mi?
Performans olsun kalite takıntım o kadar da yok mu?

Bir şey ASUS olunca kaliteli olmuyor şu algıdan çıkın lütfen. ASUS TUF F15 seri laptoplar kötüdür alınmaz.

İkisi de çöp. Bütçe nedir?

Bir şey ASUS olunca kaliteli olmuyor şu algıdan çıkın lütfen. ASUS TUF F15 seri laptoplar kötüdür alınmaz.
Ne alalım hocam o zaman? MSI laptoplar o fiyattaydı da biz mi tersliyoruz. Excalibur a göre Asus gayet kaliteli. Ikisi arasında seçim yapmak istiyorum diyor. Gel hayatımı yönet demiyor. Soruya cevap vermek yerine herşeyi yapma konusunda harikasınız.

Ne alalım hocam o zaman? MSI laptoplar o fiyattaydı da biz mi tersliyoruz. Excalibur'a göre ASUS gayet kaliteli. Ikisi arasında seçim yapmak istiyorum diyor. Gel hayatımı yönet demiyor. Soruya cevap vermek yerine her şeyi yapma konusunda harikasınız.

Soruya cevabını verdim "İkisi de çöp, bütçe nedir?" gayet yeterli bir cevap. Ayrıca bu bütçede MSI da berbat laptoplar üretiyor.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,701165494.html RAM takviyesi ile alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı