backmortal Femtopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Hocam merhaba benim ASUS TUF Gaming F15 adlı bir laptopum var. Ben bu laptopta BIOS'tan Intel Turbo Boost açmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? ASUS TUF Gaming F15 BIOS'ta nasıl Intel Turbo Boost secenegini bulacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Hocam merhaba benim ASUS TUF Gaming F15 adlı bir laptopum var. Ben bu laptopta BIOS'tan Intel Turbo Boost açmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? ASUS TUF Gaming F15 BIOS'ta nasıl Intel Turbo Boost secenegini bulacağım?
Çözüm Artoria Pendragon 6 Eylül 2023 backmortal dedi: Hocam yok bende kapatılmış ondan BIOS'tan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım Genişletmek için tıkla... Kapalıysa şu videoya göre girip agresife çekebilirsin veya ThrottleStop ile de yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
backmortal dedi: Hocam yok bende kapatılmış ondan BIOS'tan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım Genişletmek için tıkla... Kapalıysa şu videoya göre girip agresife çekebilirsin veya ThrottleStop ile de yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 6 Eylül 2023 #2 Turbo Boost zaten açıktır, ek işlem yapmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS backmortal Femtopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Turbo Boost zaten açıktır, ek işlem yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam yok bende kapatılmış ondan biostan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Turbo Boost zaten açıktır, ek işlem yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam yok bende kapatılmış ondan biostan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 6 Eylül 2023 #4 backmortal dedi: Hocam yok bende kapatılmış ondan BIOS'tan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım Genişletmek için tıkla... Kapalıysa şu videoya göre girip agresife çekebilirsin veya ThrottleStop ile de yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
backmortal dedi: Hocam yok bende kapatılmış ondan BIOS'tan nasıl açacağım bunu öğrenmem lazım Genişletmek için tıkla... Kapalıysa şu videoya göre girip agresife çekebilirsin veya ThrottleStop ile de yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et