Çözüldü ASUS TUF Gaming F15 RTX3050 çift SSD takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RegunBaby

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şimdi bu laptopta 449GB depolama alanı var ek SSD taktırabiliyor muyum? Birkaç sayfaya baktım fakat pek anlayamadım. Bu laptop çift SSD destekliyor mu? Destekliyor ise 2. SSD SATA mı olmalı yoksa M.2 mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkür ederim. Baktığınız site adresi nedir? Çünkü ben altı açtım SSD yerini bulamadım yerini de bulmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biri RAM slotunun sağında diğeri solunda.

İçinden fotoğraf atar mısınız imkan varsa?
Tam model kodunu atar mısınız? 2. Depolama slotu oluyor TUF'larda. Ya M.2 ya SATA ama eski kasalarda vardı sanki SATA. Ağırlıkları 2. M.2 oluyor. Model kodunu atarsanız bakayım.

Teşekkür ederim. Baktığınız site adresi nedir? Çünkü ben altı açtım SSD yerini bulamadım yerini de bulmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Evde değilim şu an fakat içi böyle benimkininde. Teşekkür ederim desteğin için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı