ASUS TUF Gaming F15 Undervolt

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Uzun uğraşlar sonucunda BIOS modlama ile UnderVoltage kilidini açtık. @Tolga Samet hocama teşekkür ediyorum çok büyük katkısı oldu.

ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 kullanıyorum. @erengore Hocam bakar mısınız?

1657384948054.png

1657384967052.png

1657384987526.png

Merhaba, undervolt yaparken hangi rehberi kullandın bende de aynı laptop var undervolt yaparken sorun yaşıyorum.

@Tolga Samet hocam rica etsem nasıl yaptığınızı söyler misiniz kilit kaldırmayı.

Uzun uğraşlar sonucunda BIOS modlama ile UnderVoltage kilidini açtık. @Tolga Samet hocama teşekkür ediyorum çok büyük katkısı oldu.

ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 kullanıyorum. @erengore Hocam bakar mısınız?

Eki Görüntüle 1446285

Eki Görüntüle 1446286

Eki Görüntüle 1446287
dostum nasıl kaldırdınız

Merhaba, undervolt yaparken hangi rehberi kullandın bende de aynı laptop var undervolt yaparken sorun yaşıyorum.

Yapabildin mi?

@Luvyan

Bu rehber ile kilidi kaldırıdm.

@Luvyan

CMD'ye kodu yazınca hata alıyorum Python kurun dedi biri kurdum gene aynı hatayı alıyorum ne yapabilirim?

@Luvyan

Kilit kaldırma işlemini yaparken CSME'yi kendi işlemcinize uygun olan versiyonu indirdiniz değil mi? Çünkü dediğiniz rehber 11. nesil işlemciler için yapılmış.

Bende sizin laptopunuzla aynı modeli kullanıyorum. Intel ME sürümüm 14.0. Rehberde CSME linkinde iki tane 14.0 sürümü var. Birisi 14.0.11 diğeri 14.0.20, hangisini indirmeliyim. Yardımcı olabilir misin?

Burada Tolga hocam 10. nesil işlemciler için sadece bu kodları girmeniz yeterli, diğer işlemleri yapmayın yazmış. Ne demek istediğini anlayamadım Siz nasıl yaptınız? Sadece o kodları mı yazdınız? Neler yaptığını söyleyebilir misin?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (66).png
    Ekran Görüntüsü (66).png
    165,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Görüntüsü (67).png
    Ekran Görüntüsü (67).png
    254,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Kilit kaldırma işlemini yaparken Csme'yi kendi işlemcinize uygun olan versiyonu indirdiniz değil mi? Çünkü dediğiniz rehber 11. nesil işlemciler için yapılmış.

Bende sizin laptopunuzla aynı modeli kullanıyorum. Intel ME sürümüm 14.0. rehberde CS'me linkinde iki tane 14.0 sürümü var. Birisi 14.0.11 diğeri 14.0.20, hangisini indirmeliyim. Yardımcı olabilir misin?

Burada Tolga hocam 10. nesil işlemciler için sadece bu kodları girmeniz yeterli, diğer işlemleri yapmayın yazmış. Ne demek istediğini anlayamadım siz nasıl yaptınız? Sadece o kodları mı yazdınız? Neler yaptığını söyleyebilir misin?

Kanka rastgele denedim 14.20 ya da 11 olanı dene çalışması lazım rehberdeki adımları uygula kodları yazmayın diyen ne alaka bilmiyorum ben direk aynı işlemleri uygulayıp açmıştım BIOS sürümün ASUS TUF F15 ise 309 olacak haberin olsun her BIOS'ta açık değil bu işlem için BIOS önemli onun dışında kimseyi dinleme direk rehberi uygula 14'lerden ikisini dene elbet biri olacaktır ben 14.20'yi denemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Şu anda BIOS sürümüm 310. CMD'ye kod yazdığımda hata alıyorum. Sanırım BIOS sürümümden kaynaklı. BIOS sürümümü düşürmem performansı kötü etkilemez mi?
Eğer sorun yoksa düşüreceğim. @Luvyan

Şu anda BIOS sürümüm 310. CMD'ye kod yazdığımda hata alıyorum. Sanırım BIOS sürümümden kaynaklı. BIOS sürümümü düşürmem performansı kötü etkilemez mi?
Eğer sorun yoksa düşüreceğim. @Luvyan

BIOS sürümünü düşürdüm yine aynı hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (69).png
    Ekran Görüntüsü (69).png
    42,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı