Çözüldü ASUS TUF Gaming F15 Windows 11 güç ayarları otomatik değişiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Humshi

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming F15 laptopum var. Güç planından nihai performansa ve uyku modunu da hiçbir zaman yaptım ama bilgisayarı kapatıp açtığım da veya bilgisayarın başında değilken kendi kendine dengeli moda geçtiğini görüyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Artık yeni nesil Windows Update'ler sonrası güç seçenekleri ayarlar kısmından ayarlanıyor. Denetim Masası'na cmd ile eklenen güç planlarına izin verilmiyor. Nihai performans ayarlarını elinizle de yapabilirsiniz ancak oyunlarda Nihai Performans Modu'nun Dengeli Mod'a göre bir avantajı yok sanılanın aksine. Dengeli kullanmanız daha mantıklı olan.
Artık yeni nesil Windows Update'ler sonrası güç seçenekleri ayarlar kısmından ayarlanıyor. Denetim Masası'na cmd ile eklenen güç planlarına izin verilmiyor. Nihai performans ayarlarını elinizle de yapabilirsiniz ancak oyunlarda Nihai Performans Modu'nun Dengeli Mod'a göre bir avantajı yok sanılanın aksine. Dengeli kullanmanız daha mantıklı olan.

Çözüm
Anladım ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bende diyorum neden kendi kendine dengeli moda geri dönüyor. Bende dediğiniz gibi Nihai performans modunun oyun ve diğer uygulamalarda daha iyi performans sağlayacağını düşünüyordum.

Anladım ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bende diyorum neden kendi kendine dengeli moda geri dönüyor. Bende dediğiniz gibi Nihai performans modunun oyun ve diğer uygulamalarda daha iyi performans sağlayacağını düşünüyordum.
Rica ederim, iyi akşamlar. Ben de şaşırmıştım etkisi olmadığını öğrendiğim zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı