ASUS TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002 vs ASUS ROG STRIX G16 G614PM-S5074

Bütçe
80000-90000
Maalesef bu fiyatlara çıkamam hocam yine de öneri için teşekkür ederim. Bay onurun önerdiği Lenovo Legion hakkındaki yorumunuz nedir?
Legion güzel fakat pahalı dediğim gibi eğer bu bütçe bandında iseniz yeni stokları bekleyin şuan ki piyasa çok kötü.

Hocam sanki attığınız Lenovo daha iyi gibi F/P açısından. 5070 Ti gerektircek kadar bir oyun oynamıyorum zaten şu anlık. Max CS FIFA girerim. Ekranı da Legion'dan daha kötü olduğu için günlük kullanımda Legion bir adım öne geçiyor benim için. Oynadığım oyunlarda 5070 fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. O yüzden aradaki 20k fark fazla geldi ama yine de teşekkür ederim.

Hepsiburada'da bu attığınız Legion tek bir satıcıda var başka ürün yok bir sıkıntı olmaz herhalde daha önce görmemiştim. Bu modellerde bildiğiniz bir kronik sorun vb. var mı hocam?

Kronik sorunu yok. Video laptopu detaylı bir şekilde anlatıyor. Eğer sizin için oyun sırasında ulaştığı sıcaklık değerleri sorun olmazsa güzel alabilirsiniz.

En azından 10 Eylül'e kadar bekleyin derim çünkü şu an için tek mantıklı seçenek Slayer demek zorundayım.

Bir indirim vesaire mi gelecek o tarihlerde? Şu an stajım başladı ve elimdeki bilgisayar yapacağım şeyler için yetmiyor. İyi olan bilgisayarım bozuldu 4-5 ay önce. Acilen yerine bir şey koymam gerekli. 10 Eylül'ü bekleyip risk alarak 5K kar edeceksem benim için çok karsız olur. Ne kadarlık fiyat farkları olur?

Bir indirim vesaire mi gelecek o tarihlerde? Şu an stajım başladı ve elimdeki bilgisayar yapacağım şeyler için yetmiyor. İyi olan bilgisayarım bozuldu 4-5 ay önce. Acilen yerine bir şey koymam gerekli. 10 Eylül'ü bekleyip risk alarak 5K kar edeceksem benim için çok karsız olur. Ne kadarlık fiyat farkları olur?

Stoklar yerine gelirse piyasa normale döner buradaki fark 5K değil 15 20k seviyelerinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı