ASUS TUF Gaming FX506HC-HN011 vs Monster Abra A5 V17.2

Eski TUFlar onlar artık anlayın yahu. Her gün forumda 10 kez anlatıyoruz.
Yenileri de ısınıyor

Asıl seni ciddiye almasınlar, diğer markalara göre çok ısınıyor, milleti yanıltma.

Yenileri de ısınıyor

Asıl seni ciddiye almasınlar, diğer markalara göre çok ısınıyor, milleti yanıltma.
Nasıl daha çok ısınıyor diğer markalara göre?
Gözün varsa aç youtube testlerini izle.

Yenileri de ısınıyor

Hadi ben bilişimci olmama rağmen bilmiyorum da seni mi ciddiye alsınlar? Elinde daha TUF cihaz yok, yeni nesil ile 2020 modeller arasındaki farkları bile bilmiyorsun. Ben sırf soğutmasını insanlara göstermek için incelemesini bile yaptım sen ne yaptın boş keseden sallamak dışında. Yurt dışında bu cihazın incelemesini yapan büyük youtube kanalları editörler vs de bilmiyor bir Venesli biliyor

Aida64'den 5 dklık stress testi yaptım. Bak bakalım ısınıyormuymuş. İşlemci throttle'a bile girmedi. Bir daha da burada öyle işkembenden sallayıp milleti yanıltma.

Son düzenleme:
Hocam acımamışsınız.

Hocam testi hangi güç modunda yaptınız?

Hocam çeşitli oyunlardan FPS degerleri paylaşabilir misiniz rica etsem
Bide hocam bu asustaki ekran kartı kaç watt

O zaman bu ekran kartı Max q değil hocam çünkü monster da max p yaxiyor o da 60 +15 watt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…