Neden servise yolluyorsunuz? İnternetten alınan cihazların içerikleri korunuyorsa 14 gün yasal cayma hakkımız var. Ben de iade edeceğim ama THH'ye başvurup öyle iade işlemlerini devam ettireceğim.
Fişe takıldığı anda iade hakkımız bulunmuyor,sitelerinde de belirtilmiş.Bence de çok saçma bir kural.Cihazım sorunlu olduğu için thh ile uğraşma ihtiyacım yok,servis rapor verdiği gibi iade olacak zaten.Servise tamir için yollamıyorum, ürünün kusurlu olduğuna dair rapor alma amacıyla hb yollatıyor.
Fişe takıldığı anda iade hakkımız bulunmuyor,sitelerinde de belirtilmiş.Bence de çok saçma bir kural.Cihazım sorunlu olduğu için thh ile uğraşma ihtiyacım yok,servis rapor verdiği gibi iade olacak zaten.
Zaten kanunen bir sakıncası yok sanırım baya araştırdım. Paketi açılınca iade almıyoruz diye bir dayatma içindeler. Ama bu yanlış böyle bir zorunluluk yok. İlgili kanunu incelediğimde de bu durumun o şekilde işlemediği internetten alışveriş yapınca 14 gün koşulsuz cayma hakkımız var.
Zaten kanunen bir sakıncası yok sanırım baya araştırdım. Paketi açılınca iade almıyoruz diye bir dayatma içindeler. Ama bu yanlış böyle bir zorunluluk yok. İlgili kanunu incelediğimde de bu durumun o şekilde işlemediği internetten alışveriş yapınca 14 gün koşulsuz cayma hakkımız var.
Ülkemizde her şey kurallarına göre oynanmıyor maalesef,illaki kanunun bir açığını bulmuşlardır.Kanunlara göre cayma bedeli diye bir şey de yok ama gelin görün ki birçok kişi cayma bedeli yüzünden memnun olmadıkları hizmetle devam ediyor.
Hocam FX506hc ve FX506he farkı sadece ekran kartının Ti olup olmamasıymış, eğer şu linkten bir bakabilriseniz ve geri dönebilirseniz çok güzel olur. link
Hocam FX506hc ve FX506he farkı sadece ekran kartının Ti olup olmamasıymış, eğer şu linkten bir bakabilriseniz ve geri dönebilirseniz çok güzel olur. link
Hocam içine açıp bakmadım kulaktan duyma bir bilgi ile söylemiştim eğer 1x8 ise bu hafta gidip 2.RAM'i taktıracağım. RAM'i taktırdıktan sonra cihaz sıfırlanıyor mu?