ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Arkadaşlar aşağıda biraktiğim resimde League of Legend Full ayarlarda aldığım değerler. FPS 140 160 arası gidip geliyor. Fakat sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama. Neden ekran kartının %33'ünü kullanıp bu FPS değerlerinde dolanıyor. Bir diğer husus ise tüm işlemci parçacıklarına dikkat ederseniz hepsi %10 %20 arasında çalışırken 12. parçacık oyun boyunca %60 %70 çalıştı. Oyunu tek başına yüklendi resmen. Bir fikri olan var mı bu durumlar için.

Dosya Ekleri

• 20210822_020823.jpg
    20210822_020823.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar aşağıda biraktiğim resimde League of Legend Full ayarlarda aldığım değerler. FPS 140 160 arası gidip geliyor. Fakat sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama. Neden ekran kartının %33'ünü kullanıp bu FPS değerlerinde dolanıyor. Bir diğer husus ise tüm işlemci parçacıklarına dikkat ederseniz hepsi %10 %20 arasında çalışırken 12. parçacık oyun boyunca %60 %70 çalıştı. Oyunu tek başına yüklendi resmen. Bir fikri olan var mı bu durumlar için.

Ben de LoL'de dün akşam 130 FPS aldım yüksek ayarda, sorunu bulursanız yazar mısınız? Ek olarak CS:GO oynuyorsanız FPS değerleriniz nedir?

Ben de LoL'de dün akşam 130 FPS aldım yüksek ayarda, sorunu bulursanız yazar mısınız? Ek olarak CS:GO oynuyorsanız FPS değerleriniz nedir?

Sorunu henüz çözemedim ama 8 GB RAM'i 16 ya çıkarmayı düşünüyorum. CS:GO'da deneyemedim henüz fakat world of tank oynadım 2 saat kadar. 70-90 FPS arasında gidip geldi. Sıcaklık ise 80 dereceyi geçmedi. Şu kullanım işini çözmem lazım ama.

@Leonidas02 Hocam merhabalar galiba siz bilgisayarı iade edecektiniz. Ben Hepsiburada'dan Teknorya satıcısı üzerinden almıştım siz nereden almıştınız? İade edebildiniz mi?
Teknorya satıcısıdan aldım.Servis raporu gerekiyor iade için,satıcıyla alakalı bir durum değil.Pazartesi servise gidecek;çıkan sonuca göre iade,değişim hakkım verilecek.

Benimki Ti olmayan. Tabi Ti olanı alacaksındır zaten. Sadece Ti farkı varsa bendeki RAM bu. Alabilirsin ama başta yine bir bak sen. Çok memnunum Laptopt'tan. İleride monitör ve eGPU ile bayağı kullanacağım gibime geliyor.

RAM eklemesi sonucu garantide bir sıkıntı oluşmuyor değil mi?

Teknorya satıcısıdan aldım.Servis raporu gerekiyor iade için,satıcıyla alakalı bir durum değil.Pazartesi servise gidecek;çıkan sonuca göre iade,değişim hakkım verilecek.
Neden servise yolluyorsunuz? İnternetten alınan cihazların içerikleri korunuyorsa 14 gün yasal cayma hakkımız var. Ben de iade edeceğim ama THH'ye başvurup öyle iade işlemlerini devam ettireceğim.
Neden servise yolluyorsunuz? İnternetten alınan cihazların içerikleri korunuyorsa 14 gün yasal cayma hakkımız var. Ben de iade edeceğim ama THH'ye başvurup öyle iade işlemlerini devam ettireceğim.
Hepsiburada: Jelatini açılmış laptop iade olur mu?
Hatta bu konunun son mesajındaki kişi kullandıktan sonra iade işlemini gerçekleştirdiğini söylemiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı