Ben alttaki bağlantıda mevcut olan RAM'i aldım. Taktim ve sorunsuz çalışıyor. Ve evet 2 tane RAM slotu olduğundan takınca otomatik olarak Dual Channel çalıştı.
2.Yöntem.Bilgisayar pazartesi elime ulaşacak Windows kurulumu yaparken bu sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız hangi yöntemi kullandınız?
Bende de var aynı sıkıntı.
Armory crate uygulamasını sildim fps+200leri görüyor.Bu uygulamada bir sıkıntı var arkadaşBende bu laptop var ram eklemesi de yaptım .Valorantta 150-180fps arası alıyorum normal midir?Bilgisayar metin2 oynarken siyah windows 2-3 saniye donuyor.Bu tarz problem yaşayan var mı?
Turbo Boost kapalıyken laptop geç kapanıyor mu sizde de? Dün Turbo Boost'u kıstım. Laptopu kapattım ekran kapanmasına rağmen işlem yapıyormuş gibi ışıklar yandı. 1 1.5 dk kadar sonra laptop kapandı. Turbo Boost tekrar açtığımda ise hiç sorun kalmıyor. Anında kapanıyor laptop. Sizde bir dener mısınız torno Boost kapalıyken sizde de geç kapanacak mi laptop.
Çözüm bulabildiniz mi hocam.
Bilgisayar pazartesi elime ulaşacak Windows kurulumu yaparken bu sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız hangi yöntemi kullandınız?
200 TL'ye kadar bütçem var.
Hocam az önce test ettim. Bende öyle bir sorun olmadı. Nasıl kapadığımı da göstereyim size ve kaç saniyede kapandığını da. Sessiz modda birçok uygulama varken laptop pil modunda çalışırken yani şarj lablosu takılı değilken 19 saniyede kapandı.
Şu adresten Screenshot bu resimdeki uygulamayı kurup ardından my ASUS uygulamasında:
Şu adımları uygulayıp sorun ve hataları çözümlemeyi deneyebilir misiniz? Bilgisayarı ilk kurduğumda bu adımları uyguladım sorunsuz çalıştı. RAM yükseltmesinin ardından uçuşa geçti adeta.
Sürücü yükleme yöntemini kullandım bence en iyisi o olacaktır.
Bana bu bilgisayarla uyumlu yani 15.6'lık bir notebook soğutucusu önerebilir misiniz rica etsem.
Şu fan ilgimi çekiyor ama malzeme kalitesi çok hoş durmuyor. 200 TL'ye kadar bütçem var.
Hatırladığım kadarıyla fan sesi fazlaydı bunda. Tabi tam olarak bilemiyorum. Ben rgbli olanı da alıp eskiyi eski laptopa koyacağım sanırım.Ben bunu almayı düşünüyorum
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) Fiyatı
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
RAM takviyesi öncesinde Valorant Witcher 3 gibi oyunlarda FPS değerleriniz nasıldı?