ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Bir tık daha fazla güç uygulayın, çıkacaktır. Kartla kırılmaz zaten. Çıkarırken kartta çizikler oluşmuştu. Sanırım bir tık fazla güç uygulamak gerekiyor. Kartı arasına sıkıştıracak bir yer bulun aynı hizada devam ettirin, atıyor kendisi. En azından ben öyle yapmıştım.
Not:Çizilmesini dert etmeyeceğiniz kart gibi bir şey kullanmanız daha iyi olabilir. Farklı bir yol varsa söylerler zaten.

Yumuşak bir kart kullandım fazla içine sokmaya da korktum açıkçası ama ittirince bir şey olmadı bende tekrar bir yorum almak istedim.

Hocam laptopun kasası zor açılıyor aman sakın fazla güç uygulayayım demeyin tırnakları kırarsınız, tırnakların yönleri var. Fan ve kasanın 3 yanındakilerin yönleri birbirinden farklı ona da dikkat etmeniz gerekiyor.

16gb ram ile kullanan arkadaşlar valorantta kaç fps alıyor acaba? Ben 150-180 civarı alıyorum biraz düşük geldi

Ne yazık ki kasa hiçbir tepki vermiyor kartı sokacak kadar bile açılmıyor vidaları kaldırınca, bir de korona oldum teknik servise de götüremiyorum bilgisayarı. RAM'i iade edeceğim sanırım deneyemiceğim için.
RAM'i 16 yaptıktan sonra FPS değerlerim Valorant'ta 160-180, Witcher 3 de 70, ETS 2 de 100 120, LoL'de 260 280, CS'de ise 120 140 civarında değişiyor.(Tüm oyunlar her şey ultrada)

RAM'i 16 yaptıktan sonra FPS değerlerim Valorant'ta 160-180, Witcher 3 de 70, ETS 2 de 100 120, LoL'de 260 280, CS'de ise 120 140 civarında değişiyor(Tüm oyunlar her şey ultrada).Üstte ki mesaj neden öyle oldu bilmiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Kasanın açılması cidden uğraştırıyor, ve evet vidaları sökünce kaliteli bir kasa tırnakları ile mücadele etmek gerekiyor. Aşırı dikkatli şekilde açtım ben. Bir yerden sonra tırnakların yönlerini öğrenince kolayca açıldı. Eğer yapabildi iseniz elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…