Bende asus tuf gaming fx506hc-hn011 var 3050.
@Leonidas02'a yardım eden kişi bendim ^^. Arkadaşta çok garip bir şekilde 90'ların üstüne çıkıyor. Ben şahsen satıcı olarak hepsiburada'dan almıştım. Hiç bir sorun olmadan geldi. En fazla şu anlık 89 gördüm. O da minecraft'ta test için hazırlanmış bir modpack'te. 12gb ram kullanmakta ve 687 mod var. İki gün sonrada kaldırdı siteden zaten
Böyle bir paket için çok iyi bir değer. Ölü piksel, ısı vb. gibi başka bir sorunum hiç olmadı. Sadece birazcık iz yapıyor. Onu da gözlük sileceği ile temizliyorum geçiyor. Teknorya'dan almadığıma dikkat edin ama. İade den önce biraz test edin çok ellemeyin laptop'u. Kutu açılımını video ile çekmeyi falan yapın emniyette olsun. 14 gün içinde kolay iade seçeneği var zaten. Ben şahsen çok memnunum. Masaüstündeki durumu.
Eki Görüntüle 1143273
Bu arada öteki seçeneğin'de linkini atabilir misin. Merak ettim
Bu arada Leowhans'ın dediği gibi burada da yazılar var. 60 sayfa uzun olabilir fakat sana fazlaca bilgi vericektir.
Bugün sipariş vereceğim. Sizce nasıl? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM?magaza=Hepsiburada