ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Elime ulaştı, sıfır ürün temiz teslimat gerçekleşti.Sadece ssd görmedi ki o da zaten 11.nesil işlemciler ile alakalı.Satıcıdan yana bir sıkıntı yaşamadım.Yine de siz kutuyu açarken videoya çekerek açın.Herhangi bir sorunda direkt kanıtınız olur.
Oyun oynadığınızda yük altında FPS ve sıcaklık değerlerinizi paylaşabilir misiniz burada acaba

Oyun oynadığınızda yük altında FPS ve sıcaklık değerlerinizi paylaşabilir misiniz burada acaba
Şuan ram yükselteceğim,8 gb ramle witcher 3 yüksek ayarlarda sabit 60,ultra da ise 45-60 arası gidip geldi.Rami 16 yaptıktan sonra tekrar yazarım,ultrada en az 70 olması gerekiyor 16 ram ile videolara göre.Isınma konusunda 3050 model için olan her şey aynen geçerlidir muhtemelen.Uzun bir konu başlığı bulunuyor 3050 için.Daha detaylı inceleyebilirsiniz oradan.

Şu an RAM yükselteceğim, 8 GB RAM'le Witcher 3 yüksek ayarlarda sabit 60, Ultra da ise 45-60 arası gidip geldi. RAM'i 16 yaptıktan sonra tekrar yazarım, Ultra'da en az 70 olması gerekiyor 16 RAM ile videolara göre. Isınma konusunda 3050 model için olan her şey aynen geçerlidir muhtemelen. Uzun bir konu başlığı bulunuyor 3050 için. Daha detaylı inceleyebilirsiniz oradan.

Hayırlı olsun şimdiden. Indirim bugün bitiyor. Gün içerisinde 16 GB RAM taktıktan sonra FPS ve ısınma değerlerini yazar mısınız? Bende almak istiyorum. Kafamdaki tek soru işareti ısınma sorunu.

Hayırlı olsun şimdiden. Indirim bugün bitiyor. Gün içerisinde 16 GB RAM taktıktan sonra FPS ve ısınma değerlerini yazar mısınız? Bende almak istiyorum. Kafamdaki tek soru işareti ısınma sorunu.
25-30 dk kadar kullandım Witcher 3'te ısınma sorunu olacağını sanmıyorum.Oyundan çıkınca fanlar sessizleşiyor ısı çok çabuk kendine geliyor.Şuan 10 fps kadar olması gerekenden düşük fps alıyorum o kadar(onu da çözmeye çalışıyorum).Ona rağmen bu fiyat bandında ki diğer seçenek olan 1650ti'dan daha performanslı.Bence beklemeyin daha fazla.Bir gelişme olursa kullanım da size yazarım tekrar.Olurda bir sorun olursa yazdığımda hoşunuza gitmezse ,açmadığınız için iade edersiniz zaten.

25-30 dk kadar kullandım Witcher 3'te ısınma sorunu olacağını sanmıyorum. Oyundan çıkınca fanlar sessizleşiyor ısı çok çabuk kendine geliyor. Şu an 10 FPS kadar olması gerekenden düşük FPS alıyorum o kadar(onu da çözmeye çalışıyorum).ona rağmen bu fiyat bandında ki diğer seçenek olan 1650 Ti'dan daha performanslı. Bence beklemeyin daha fazla. Bir gelişme olursa kullanım da size yazarım tekrar. Olurda bir sorun olursa yazdığımda hoşunuza gitmezse, açmadığınız için iade edersiniz zaten.

İndirimin bitmesine saatler kaldı. Artık karar verip almak istiyorum. Acer Nitro ya da ASUS TUF arasında kararsız kaldım. Dediginiz gibi bu paraya 1650 Ti alınıyor. Gün içinde FPS ve sıcaklık değerlerini yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz bana.

Şuan ram yükselteceğim,8 gb ramle witcher 3 yüksek ayarlarda sabit 60,ultra da ise 45-60 arası gidip geldi.Rami 16 yaptıktan sonra tekrar yazarım,ultrada en az 70 olması gerekiyor 16 ram ile videolara göre.Isınma konusunda 3050 model için olan her şey aynen geçerlidir muhtemelen.Uzun bir konu başlığı bulunuyor 3050 için.Daha detaylı inceleyebilirsiniz oradan.
Konunun linkini atarsanız çok sevinirim yeniyim forumda.

Konunun linkini atarsanız çok sevinirim yeniyim forumda.
İndirimin bitmesine saatler kaldı. Artık karar verip almak istiyorum. Acer Nitro ya da ASUS TUF arasında kararsız kaldım. Dediginiz gibi bu paraya 1650 Ti alınıyor. Gün içinde FPS ve sıcaklık değerlerini yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz bana.
Fps ve sıcaklıkta sorun yaşadım.Çözmeye çalışıyordum dün ( daha doğrusu forumdan biri çözmeye çalışıyordu sorunumu😅) size yanlış bir şey söylemek istemiyorum.Bugün veya yarın sonuca göre yazayım,tabii hala almak istiyorsanız.

Son düzenleme:

FPS ve sıcaklıkta sorun yaşadım. Çözmeye çalışıyordum dün ( daha doğrusu forumdan biri çözmeye çalışıyordu sorunumu😅) size yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Bugün veya yarın sonuca göre yazayım, tabii hala almak istiyorsanız.

Ne gibi bir sorun yaşadınız? Çok mu ısınıyor cihaz?

Ne gibi bir sorun yaşadınız? Çok mu ısınıyor cihaz?
80-85 normalse sorun kalmadı sanırım(Arada 88 gördüğü de oluyor ancak 85lere geri iniyor soğutma ona göre ayarlı sanırım.Time spy yaparken fanlar çok daha gürültülü oluyor oyuna kıyasla)sırf emin olmak için 1 buçuk saattir valo oynuyorum ilk defa😅.Fps'te sanırım yt'de yüksek göstermek için çalışılmış.Onlar gibi hareket edersem 5 fps falan düşük oluyor sadece.Ancak witcher 3 ultra oynanır seviye de olsa da 75 fpsler gerçek kullanım da zor gibi manzara seyretmek için yavaş ilerlemediğiniz sürece.

Fps ve sıcaklıkta sorun yaşadım.Çözmeye çalışıyordum dün ( daha doğrusu forumdan biri çözmeye çalışıyordu sorunumu😅) size yanlış bir şey söylemek istemiyorum.Bugün veya yarın sonuca göre yazayım,tabii hala almak istiyorsanız.
MSI Afterburner kullanarak sıcaklık, ekran kartı ve işlemci kullanımı ve fps değerlerini falan daha rahat görebilirsiniz. Sıcaklık normal gibime geldi, fanın hızını biraz arttırırsanız turbo modu vesaire varsa uygulamada yardımcı olur diye düşünüyorum. Fps'de nasıl sıkıntı yaşadınız anlamadım yalnız. Driverları yüklediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı