ASUS TUF Gaming FX506HM-HN061 alınır mı?

Bütçe
15000 TL
Neye dayanarak diyorsunuz a serisi ve 2020 TUF sorunluydu bunda çözüldü. Cihazi kullandiniz mi?
Hemen TUF ısınma sorunlu diye atliyorsunuz? Bu ASUS'un yeni çıkardığı 2021 TUF hem...

Kullananlar yorum yaptı çok ısınıyor, çözememiş ASUS. FX seriside sorunluydu 2020.

Darboğaz olması imkansız dynamic Boost var bu modelde, dynamic Boost'un amacı darboğazı engellemek.

Kullananlar yorum yaptı çok ısınıyor, çözememiş ASUS. FX seriside sorunluydu 2020.

Darboğaz olması imkansız dynamic Boost var bu modelde, dynamic Boost'un amacı darboğazı engellemek.
Peki 2020'nin sorunlu (A serisi) olduğunu duymuştum ama bh daha yeni seri olunca böyle demenize şaşırmıştım. Diger soru icin de teşekkürler

Gayet iyi cihaz lakin CS:GO tarzı rekabetçi oyunlari da oynadığım icin 144 hz olmasini isterdim. Düşündüğün için teşekkür ederim Monster T7 v21.5 ile Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 arasindayim muhtemelen önceden de Asus kullandigim icin Asus alacak gibiyim.

Hocam rekabetçi oyunlarda 24Hz'in pek fark edeceğini sanmam. Farkı Hissetmezsiniz. Ama MUX Switch ASUS'ta yok, bu da dediğiniz oyunlarda düşük FPS sorununa yol açar 90-120 FPS gibi. Dell'de böyle bir durum yok, ve monstera göre çok daha güvenilir. Tabi son karar sizin.

Dell'de MUX yok kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…