ASUS TUF Gaming GT302 alınır mı?

giga_chad031

Picopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming GT302 kasa alınır mı? Alınırsada fanların sesi yüksek midir?

Bu kasayı yok mu kullanan toz alma durumunu merak ettim bende

1 aydır kullanıyorum. 480'lik fanlar inanılmaz güzel. Havadar ve mesh kasa. Ekipmanlardan dolayı oldukça ağır ama temizliği de bir o kadar kolay. Panel sök tak olayı çok pratik. Vidalarla uğraşmıyorsunuz. Panelleri sök hava tut geri kapat bankadan basit.
Kasa iç hacmi oldukça geniş şüphesiz tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_7590.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_7589.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 109
Bende aldım kasayı fiyatı düşmüşken İtopya'da 5600'e aldım, bayramdan sonra kuracağım inşallah

Merhaba hocam hayirli olsun oncelikle bende bir aydir fazla kullaniyorum bostayken fanlardan arada ugultu bir ses geliyor ama yuk altinda normal fan sesi var fanlarinda sorun varmi herhangi bir sey

Merhaba hocam hayirli olsun oncelikle bende bir aydir fazla kullanıyorum bostayken fanlardan arada ugultu bir ses geliyor ama yuk altinda normal fan sesi var fanlarinda sorun var mı herhangi bir şey.

Herhangi bir sorun yaşamadım. Yüke bindirince evet ses oluyor. Ancak ben çöpü fanı söküp yerine Lian Li bağladım

Herhangi bir sorun yaşamadım. Yüke bindirince evet ses oluyor. Ancak ben çöpü fanı söküp yerine Lian Li bağladım
140mm lik lian li fanlarin link varsa bana atarmisin olmazsa bende değiştirim

Hocam birde kasa resmini gonderme şansim varmi nasil durduğuna bakmak istiyorum bende ona göre harket edim

Son düzenleme:
140mm lik lian li fanlarin link varsa bana atarmisin olmazsa bende değiştirim

Hocam birde kasa resmini gonderme şansim varmi nasil durduğuna bakmak istiyorum bende ona göre harket edim
Bugün montajlanır seninle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…