Hocam naptiniz fanlari taktiniz mi?Gayet sessiz. Ben çok memnujum.
Ön fana gerek duymadım ama oraya da 140 lık takacak gibiTamam dir hocam insallah guzel bir şey olur
Hocam birde eski fanlarindan bir sorun yoksa kasanin orjinal fanlari ben almak isterim ama bir bakim kasa da lian li nasil omuş
Guzel olmuş hocam eski fanlarin satmak istersen sorun yoksa satin alabilirimÖn fana gerek duymadım ama oraya da 140 lık takacak gibi
Birde armory creta uygunmu lian liGuzel olmuş hocam eski fanlarin satmak istersen sorun yoksa satin alabilirim
Ön fana gerek duymadım ama oraya da 140 lık takacak gibi
Armoury devre dışı kaldı tamamen Lian Li bağlandım. L Connect 3 üzerinden kontrol sağlıyorum. Gayet yolunda dün yüke bindirdim. Boşta çalıştırdım memnun kaldım.Guzel olmuş hocam eski fanlarin satmak istersen sorun yoksa satin alabilirim
Birde armory creta uygunmu lian li
Link atarmisin hocam bende bakimArmoury devre dışı kaldı tamamen Lian Li bağlandım. L Connect 3 üzerinden kontrol sağlıyorum. Gayet yolunda dün yüke bindirdim. Boşta çalıştırdım memnun kaldım.
Guzel olmuş hocam eski fanlarin satmak istersen sorun yoksa satin alabilirim
Bir de armory creta uygun mu? Lian Li
Link atar misin hocam bende bakim
Maalesef bu arada fanları saklayacağım. Ne olur ne olmaz
Ne
Kullandığın lianli modeliMaalesef bu arada fanları saklayacağım. Ne olur ne olmaz
Ne linki reis?
Kullandığın lian li modeliMaalesef bu arada fanları saklayacağım. Ne olur ne olmaz
Ne linki reis?
UNI fan SL İNFKullandığın lian li modeli
Kullandığın Lian Li modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.