xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #31 Bende almayı düşünüyorum diyorlar önü kapalı alma çok pahalı MSI Forge 101m al diyorlar kafam karıştı.
Bende almayı düşünüyorum diyorlar önü kapalı alma çok pahalı MSI Forge 101m al diyorlar kafam karıştı.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #32 xMarshallD dedi: Bende almayı düşünüyorum diyorlar önü kapalı alma çok pahalı MSI Forge 101m al diyorlar kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Saçmalık, ikisini yan yana koyun hangisi daha geniş hangisi daha fazla fan ve soğutma takma seçeneğine sahip bir bakın.
xMarshallD dedi: Bende almayı düşünüyorum diyorlar önü kapalı alma çok pahalı MSI Forge 101m al diyorlar kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Saçmalık, ikisini yan yana koyun hangisi daha geniş hangisi daha fazla fan ve soğutma takma seçeneğine sahip bir bakın.
Megert0999 Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #33 Arkadaşlar konuyu 4 sene sonra hortlatıyorum ASUS TUF Gaming GT501Almayı düşünüyorum önündeki plastik yüzünden hava almasında sıkıntı olur mu bilemedim fikirlerimiz neler.
Arkadaşlar konuyu 4 sene sonra hortlatıyorum ASUS TUF Gaming GT501Almayı düşünüyorum önündeki plastik yüzünden hava almasında sıkıntı olur mu bilemedim fikirlerimiz neler.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #34 Megert0999 dedi: Arkadaşlar konuyu 4 sene sonra hortlatıyorum. ASUS TUF Gaming GT501Almayı düşünüyorum önündeki plastik yüzünden hava almasında sıkıntı olur mu bilemedim fikirlerimiz neler. Genişletmek için tıkla... Hocam ben MSI 100p airflow aldım isterseniz o modelede bakabilirsiniz önü daha açık.
Megert0999 dedi: Arkadaşlar konuyu 4 sene sonra hortlatıyorum. ASUS TUF Gaming GT501Almayı düşünüyorum önündeki plastik yüzünden hava almasında sıkıntı olur mu bilemedim fikirlerimiz neler. Genişletmek için tıkla... Hocam ben MSI 100p airflow aldım isterseniz o modelede bakabilirsiniz önü daha açık.