ASUS TUF Gaming GT501 kasa alınır mı?

Konu sahibi olarak konuyu hortlatıyorum,
7 aydır bu kasayı kullanıyorum, 7 ay boyunca bir mendil dahi sürmedim kasaya ve halen daha buz gibi duruyor.
Bugün temizlik için sadece fanların sağlıklı çalışması için kasanın toz filtrelerini kontrol ettim ve gördüğüm manzara karşısında Asusu gerçekten yürekten tebrik ettim kasanın içinin buz gibi kalmasının nedenini anlamış oldum... Bu kasa tam bir fiyat performansın dibi hakkını veriyor gönül rahatılığıyla tavsiye ederim bu kasayı.
toz filtresi.jpg

Çok diyen oldu bu kasa alınır mı kardeşim git bunun yerine Cooler Master al, yok şunu al yok bunu al. Gösterdikleri kasalar da ne 360mm sıvı soğutucu destekliyordu ne bukadar genişti ne bukadar sağlam ve gösterişliydi. Yok Asus kasalara bu kadar para verilir mi vs. Taş gibi kasa, 3 kasa erittim bu zamana kadar, bu kullanmakta olduğum en iyi kasam. Bu arada @Rexx ben bu kasanın fansız modelini aldım. Rica etsem fanlarının tam modelini yazar mısın? Arkalarında yazıyordur. Resim de atarsan 10 numara olur.

Arkadaşlar bu kasayı aldım, gerçekten çok güzel bir kasa. Sistem kurulumunu yaptım ancak rgb fanların ışıklarını yakamadım. Detaylı bir şekilde anlatabilecek bir arkadaş olursa gerçekten çok memnun kalırım.

Ben geçen yaz almıştım. Hiç pişman etmedi. Sadece orta fanı bozuldu, diğer ikisi sağlam. Isı konusunda yalıtımı çok iyi. Havaların ısınmasına rağmen şu an buz gibi her tarafı.

@EbuVakkas Ayağım kırık olmasa kasayı açar nasıl bağladığımın resmini atardım. RGB kumandasının bir tarafını molex güç kablosuna bağlayıp, diğer tarafını da normal SATA güç kablosuna bağlamıştım. Zaten fanlar hazır bir şekilde, sadece güç kablosunu bağlamak gerekiyordu. Fakat maalesef RGB kumandasını dışarı çıkarmayı aldığım günden beri başaramadım. Anakartım Gigabyte olduğu için USB bağlantısı uyumsuz olduğundan takmadım.

Şu kasayı aldım içindeb çıkan fanlar deli edecek beni 1200 tl verdim ve 2200tl verdiğim anakarta bağlanamıyor adreslenemeyen fan yollamışlar msı b550 gaming carbon ile fanları kontrol edemiyorum bu masıl iştir ya bilen varsa mesaj atabilir mi

Keşke VC modelini alıp kasa fanlarını kendiniz seçseydiniz. Ben mesela VC modelini alıp içersine xigmateg pro fanlar taktım. Sizin yapabileceğiniz tek şey rgb kontrolcü almak olabilir. Bende de anakart rgb ama fanlar argb olduğu için argb fan kontrolcüsü aldım, daha doğrusu xigmateg fanlarla birlikte geldiler. Aslında benim sizin fanlara sizin benim fanlara ihtiyacınız var 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı