Asus Tuf Gaming K5 Mech-Brane RGB klavye nasıldır?

RGB aydınlatması hakkında bilgi verirsen ek olarak güzel olabilir. Kaç bölgeli bir aydınlatmadan bahsediyoruz. Tuş kombinasyonları dışında başka bir yolu var mı değiştirmenin.

Armory II yazılımını açıp Lightning bölümünde ilk karşınıza Static yazısını göreceksiniz. Onu tıkladığınızda Custom Effect var , buraya girdiğinizde klavyede bölgesel aydınlatma yapabiliyorsunuz. O kısımlar ile pek ilgim olmadığı için uğraşmamıştım ama örnek olarak şöyle bir fotoğraf çektim.
5 Farklı bölge aydınlatması yapılabiliyor. Bölgelere istediğin efekti ve rengi verebiliyorsun.

Öneririm

RGB aydınlatması hakkında bilgi verirsen ek olarak güzel olabilir. Kaç bölgeli bir aydınlatmadan bahsediyoruz. Tuş kombinasyonları dışında başka bir yolu var mı değiştirmenin.
Her tuşunda rgb aydınlatma var.Tüm tuşlara tek tek renk ve makro atayabilmeni sağlayan yazılımı mevcut

Öncelikle konuyu kilitlemek için yazıyorum;

Bu klavyeyi yaklaşık 1 ay önce aldım, sesi fiyatına göre gayet iyi. Su dayanıklılığı için ayrı bir tasarımı var, bilek dayama desteği klavye ile bağlı. Asus'un bu çeşit klavyelere özel programı var ( Armoury 2 ) Makro ve led ayarlayabilirsin. Parlaklığı gayet iyi, dayanıklılığı yeterli düzeyde. Açıkçası tam bi F/P ürünü. Sahip olduğum için övmüyorum eksileri de var. Öncelikle klavye mekanik hisli, ledler sadece tuş altında, çabuk tozlanabiliyor. Ama bana sorar isen al derim.

Merhaba ragnarinbaltasi nick name li beyfendi/hanımefendi sizin sahip olduğun ürünün birebir aynısını bende almak istiyorum ama fotoğraflarda sizin sahip olduğunuz ürün değilde hep küçük enter tuşlu ürünler var rica etsem bana ürünün kutusunun üstündeki seri numarasını veya o ürünü ayırt edebileceğim herhangi bir kod atarmısınız. Ayrıca ürünü şu anda hiçbir yerde bulamıyorum.

Merhabalar, ürünün kutusu üzerinde küçük enter klavye gözükmekte ama klavye fotoğraflardaki gibi. Ürünün kodu ise RA02 Tuf Gaming K5 diye yazmakta kutuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…