Öncelikle fotoğrafları Zenfone 6 ile çektim. Fotoğraf kalitesi çok iyi değildir.
Karanlık ortamda klavyenin aydınlatmasının en düşük seviyedeki görüntüsü;
Eki Görüntüle 375370
Yine aynı karanlık ortamda, aydınlatmayı en yükseğe getirdim.
Eki Görüntüle 375372
Burada da gündüz çektiğim fotoğraf var. Gündüz aydınlatma kullanmaya gerek yok, tuşlar gayet net şekilde ortada oluyor ama yine de aydınlatma açık şekilde çektim. (Aydınlatma şiddeti 50%)
Eki Görüntüle 375373
USB kablosu örgü değil ama herhangi bir ucuzluğunu da görmedim. Kolay bükülmüyor ama herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bir sonraki fotoğraflarda klavyeden çıkan kısmı da göstereceğim, orası ciddi manada sağlam. TUF diyorlar, çok sağlam çok harika diyorlar diye bende gaza gelerek biraz işkence ettim
Eki Görüntüle 375374
Eki Görüntüle 375376
Klavyenin yükseltici ayaklarının ucu kauçuk gibi bir malzeme ile kaplanmış ve çok zor kayma oluyor. İttirmek lazım klavyeyi kaydırmak için

. Sağ ve sol tarafta 2 şer adet geniş kaydırmaz var. Ve orta alt kısmında 2 parça kaydırmaz var . Toplamda 6 parça kaydırmazlık var. Masayı çizermi çizmezmi diye muşambayı kaldırıp denedim, hiç bir iz oluşmadı.
Eki Görüntüle 375380
Eki Görüntüle 375381
Eki Görüntüle 375382
Tuş sesleri hakkında bir fazladan yorum daha yapacağım. Şahsen en sevdiğim durumda bu zaten. Bazı 500 600 liralık klavyelerde boşluk tuşuna basınca sanki bateride zile vuruyormuşum gibi hissediyorum çıkan ses ile. Bunda tuşta herhangi bir sağa sola yamulma yok ve pek seste yok.
Bir kaç güne video da çekebilirim uygun olursam.