Asus Tuf Gaming K5 Mech-Brane RGB klavye nasıldır?

RGB aydınlatması hakkında bilgi verirsen ek olarak güzel olabilir. Kaç bölgeli bir aydınlatmadan bahsediyoruz. Tuş kombinasyonları dışında başka bir yolu var mı değiştirmenin.

Armory II yazılımını açıp Lightning bölümünde ilk karşınıza Static yazısını göreceksiniz. Onu tıkladığınızda Custom Effect var , buraya girdiğinizde klavyede bölgesel aydınlatma yapabiliyorsunuz. O kısımlar ile pek ilgim olmadığı için uğraşmamıştım ama örnek olarak şöyle bir fotoğraf çektim.
5 Farklı bölge aydınlatması yapılabiliyor. Bölgelere istediğin efekti ve rengi verebiliyorsun.
375432

Armory II yazılımını açıp Lightning bölümünde ilk karşınıza Static yazısını göreceksiniz. Onu tıkladığınızda Custom Effect var , buraya girdiğinizde klavyede bölgesel aydınlatma yapabiliyorsunuz. O kısımlar ile pek ilgim olmadığı için uğraşmamıştım ama örnek olarak şöyle bir fotoğraf çektim.
5 Farklı bölge aydınlatması yapılabiliyor. Bölgelere istediğin efekti ve rengi verebiliyorsun.
Eki Görüntüle 375432
Öneririm :)
375859

Öncelikle konuyu kilitlemek için yazıyorum;

Bu klavyeyi yaklaşık 1 ay önce aldım, sesi fiyatına göre gayet iyi. Su dayanıklılığı için ayrı bir tasarımı var, bilek dayama desteği klavye ile bağlı. Asus'un bu çeşit klavyelere özel programı var ( Armoury 2 ) Makro ve led ayarlayabilirsin. Parlaklığı gayet iyi, dayanıklılığı yeterli düzeyde. Açıkçası tam bi F/P ürünü. Sahip olduğum için övmüyorum eksileri de var. Öncelikle klavye mekanik hisli, ledler sadece tuş altında, çabuk tozlanabiliyor. Ama bana sorar isen al derim.

Öncelikle fotoğrafları Zenfone 6 ile çektim. Fotoğraf kalitesi çok iyi değildir. :)

Karanlık ortamda klavyenin aydınlatmasının en düşük seviyedeki görüntüsü;
Eki Görüntüle 375370

Yine aynı karanlık ortamda, aydınlatmayı en yükseğe getirdim.
Eki Görüntüle 375372

Burada da gündüz çektiğim fotoğraf var. Gündüz aydınlatma kullanmaya gerek yok, tuşlar gayet net şekilde ortada oluyor ama yine de aydınlatma açık şekilde çektim. (Aydınlatma şiddeti 50%)
Eki Görüntüle 375373

USB kablosu örgü değil ama herhangi bir ucuzluğunu da görmedim. Kolay bükülmüyor ama herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bir sonraki fotoğraflarda klavyeden çıkan kısmı da göstereceğim, orası ciddi manada sağlam. TUF diyorlar, çok sağlam çok harika diyorlar diye bende gaza gelerek biraz işkence ettim :)

Eki Görüntüle 375374

Eki Görüntüle 375376

Klavyenin yükseltici ayaklarının ucu kauçuk gibi bir malzeme ile kaplanmış ve çok zor kayma oluyor. İttirmek lazım klavyeyi kaydırmak için :) . Sağ ve sol tarafta 2 şer adet geniş kaydırmaz var. Ve orta alt kısmında 2 parça kaydırmaz var . Toplamda 6 parça kaydırmazlık var. Masayı çizermi çizmezmi diye muşambayı kaldırıp denedim, hiç bir iz oluşmadı.
Eki Görüntüle 375380

Eki Görüntüle 375381

Eki Görüntüle 375382

Tuş sesleri hakkında bir fazladan yorum daha yapacağım. Şahsen en sevdiğim durumda bu zaten. Bazı 500 600 liralık klavyelerde boşluk tuşuna basınca sanki bateride zile vuruyormuşum gibi hissediyorum çıkan ses ile. Bunda tuşta herhangi bir sağa sola yamulma yok ve pek seste yok.

Bir kaç güne video da çekebilirim uygun olursam.
Merhaba ragnarinbaltasi nick name li beyfendi/hanımefendi sizin sahip olduğun ürünün birebir aynısını bende almak istiyorum ama fotoğraflarda sizin sahip olduğunuz ürün değilde hep küçük enter tuşlu ürünler var rica etsem bana ürünün kutusunun üstündeki seri numarasını veya o ürünü ayırt edebileceğim herhangi bir kod atarmısınız. Ayrıca ürünü şu anda hiçbir yerde bulamıyorum.

Merhaba ragnarinbaltasi nick name li beyfendi/hanımefendi sizin sahip olduğun ürünün birebir aynısını bende almak istiyorum ama fotoğraflarda sizin sahip olduğunuz ürün değilde hep küçük enter tuşlu ürünler var rica etsem bana ürünün kutusunun üstündeki seri numarasını veya o ürünü ayırt edebileceğim herhangi bir kod atarmısınız. Ayrıca ürünü şu anda hiçbir yerde bulamıyorum.
Merhabalar, ürünün kutusu üzerinde küçük enter klavye gözükmekte ama klavye fotoğraflardaki gibi. Ürünün kodu ise RA02 Tuf Gaming K5 diye yazmakta kutuda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı