ASUS TUF Gaming M3 alınır mı?

Evet hocam kusura bakmayın :D

@522223 xotran alın geçin.

Hocam biraz marka takıntısı olacak belki ama dediğim gibi Performax güven vermiyor. Malzeme kalitesi nasıldır? Dayanıklılığı mesela masaya bir anlık sinirli vurduğumu falan düşünüyorum TUF biraz daha dayanıklı gibi geldi sitesindeki bilgilerede baktım. Malzeme kaliteside iyi derseniz başka alternatif yoksa alacağım xotranı. Kusura bakmayın çok sıktım sizi de @550519

Son düzenleme:
Hocam biraz marka takıntısı olacak belki ama dediğim gibi Performax güven vermiyor. Malzeme kalitesi nasıldır? Dayanıklılığı mesela masaya bir anlık sinirli vurduğumu falan düşünüyorum TUF biraz daha dayanıklı gibi geldi sitesindeki bilgilerede baktım. Malzeme kaliteside iyi derseniz başka alternatif yoksa alacağım xotranı. Kusura bakmayın çok sıktım sizi de @550519
Her fareye vurduğunuzda hasar görür zaten. Xotran bu fiyatta en iyi sensörü barındıran fare.

300 TL civarı bir mouse düşünüyorum. ASUS TUF Gaming M3 modelini beğendim. El ölçüm 18 cm civarı palm grip şeklinde tutuşum. Daha iyi bir öneriniz var ise atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

280 TL'ye aldım 2 saat kullandım ve hemen satılsın diye sarı siteye 150 TL'ye ilan verip sattıp. En hızlı nasıl kurtulabilirsem o şekilde kurtuldum diyeyim kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Önemli değil. Malzeme kalitesi kötü ama bu fiyata en iyi sensörü bulunduruyor. Alın geçin!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı