ASUS TUF Gaming M3 alınmalı mı?

Halihazırda devam eden bir indirim var. Oldukça güvenilir onca alışveriş yaptım tek bir sıkıntı çıkmadı, belki de ben şanslıyımdır :) ve ayrıca seçtiğiniz Mouse'ı kullanmış biri olarak söyleyeyim, çok memnum kalırsınız, o fiyata bence alınacak en iyi mouselardan biri.
Peki rgb değil mi? makro atarken bir sıkıntı yaşadınız mı?

Hocam şu anda memnun musun?

Vallahi bilgisayarım bozuldu ama bozulmadan önce tabii kullandım biraz ve kullandığım sürece memnun kaldığımı söyleyebilirim. Fiyatına göre gayet uygun tabii şu an fiyatını bilmiyorum ama 230'un üstüne çıktıysa alınmaz bence. Eğer bütçeni zorlayabilirsen G402 alman çok daha doğru olur. M3 de serçe parmağım çok dışarıda kalıyordu yani elime küçük gelmişti biraz ama eğer seninde büyük elin varsa G402 cuk oturur. Malzeme yapısı idare eder fiyatına göre. Teknik özellikleri bana yetmez dersen Corsair Harpoon'du galiba önceki veya bu sayfada öneren olmuştu onu alabilirsin ama bana yeterli diyorsan ve tasarıma önem veriyorsan M3 iyidir.

Vallahi bilgisayarım bozuldu ama bozulmadan önce tabii kullandım biraz ve kullandığım sürece memnun kaldığımı söyleyebilirim. Fiyatına göre gayet uygun tabii şu an fiyatını bilmiyorum ama 230'un üstüne çıktıysa alınmaz bence. Eğer bütçeni zorlayabilirsen G402 alman çok daha doğru olur. M3 de serçe parmağım çok dışarıda kalıyordu yani elime küçük gelmişti biraz ama eğer seninde büyük elin varsa G402 cuk oturur. Malzeme yapısı idare eder fiyatına göre. Teknik özellikleri bana yetmez dersen Corsair Harpoon'du galiba önceki veya bu sayfada öneren olmuştu onu alabilirsin ama bana yeterli diyorsan ve tasarıma önem veriyorsan M3 iyidir.

Hocam benim elim bayağı bayağı büyük ve sanırım G203 alacağım ve G402 aşırı pahalı yani zorlasam bile o kadar zorlayamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı