ASUS TUF Gaming M3 Aura vs SteelSeries Rival 3

Bütçe
0-450

yeşilkalem

Decapat
Daha fazla  
Biraz büyük ve ele oturur bu simetride 400 TL geçmeyecek mouse arıyordum. Bu iki mouse arasında kaldım ve FPS tarzı oyunları daha çok oynuyorum hangisini önerirsiniz? Alternatiflere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz büyük ve ele oturur bu simetride 400 TL geçmeyecek mouse arıyordum. Bu iki mouse arasında kaldım ve FPS tarzı oyunları daha çok oynuyorum hangisini önerirsiniz? Alternatiflere açığım.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
byrP4ivg7BcTu3qhFxNDQY-1200-80.jpg

Rival 3 kullanıyorum 400TL bütçede alınmaz.
Ne önerirsiniz?
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.Eki Görüntüle 1111357
Palm Şeklinde kullanıyorum çok rahat geliyor. TUF Gaming Aura M3 arkadaşımda vardı palm kullandım ve ekstra hoşuma gitti. Steelseries Rival 3 sadece internette görmüştüm ama M3 kullandıktan sonra farkettim ki büyük fare kullanmayı çok seviyorum. Elimi ölçmek için şu an müsait değilim kusura kalmayın.

Ne önerirsiniz?

Palm şeklinde kullanıyorum çok rahat geliyor. TUF Gaming Aura M3 arkadaşımda vardı palm kullandım ve ekstra hoşuma gitti. SteelSeries Rival 3 sadece internette görmüştüm ama M3 kullandıktan sonra fark ettim ki büyük fare kullanmayı çok seviyorum. Elimi ölçmek için şu an müsait değilim kusura kalmayın.

Attığım fareyi almanı öneririm palm tutuş için bu bütçedeki en iyi faredir ve aldıktan sonra Firmware güncellemesi yapmayı unutma.

Attığım fareyi almanı öneririm palm tutuş için bu bütçedeki en iyi faredir ve aldıktan sonra Firmware güncellemesi yapmayı unutma.

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Fareyi beğendim ve değerlendireceğim mutlaka. Size güvendiğim ve listeme ekleyeceğim icin soruyorum FPS oyunlarına uygundur değil mi?

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Fareyi beğendim ve değerlendireceğim mutlaka. Size güvendiğim ve listeme ekleyeceğim için soruyorum FPS oyunlarına uygundur değil mi?

Tabii ki sensör olarak piyasadaki en iyi sensörlerden birini kullanıyor ptfe skatezlere, paracord kabloya ve 4 ms tıklama süresine sahip bu bütçede alabileceğin en F/P palm grip faresidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı