Neden önerilmiyor acaba merak ettimAOC olanı çok daha iyi. Diğeri asla önermediğimiz bir model. Bütçen nedir?
Konudaki AOC zaten 24G2SPU modelinin VA panel modelidir hocam.G24F-2 modeli bugün elime ulaştı. Kurulumunu yaptım şu an ondan yazıyorum. Güzel bir monitör. Ghosting olayı da çok düşük. Ona da bakabilirsin. Ama ikisi arasından kesinlikle AOC.
Bu arada AOC ve G24F-2 benzer özellikte monitörler çok bir farkları yok bildiğim kadarıyla.
Aşırı derecede ghosting var, renkleri muadillerine göre çok zayıf, G-Sync açamıyor.Neden önerilmiyor acaba merak ettim
Konudaki AOC zaten 24G2SPU modelinin VA panel modelidir hocam.
Anladım, bilgilendirme için teşekkürler.Aşırı derecede ghosting var, renkleri muadillerine göre çok zayıf, G-Sync açamıyor.
4300 TL ye kadar çıkabilirim ben genelde fps oyunları oynuyorum Valorant tarzı kardeşim hikaye oyunları oynuyor fifa falan oynuyor ikimizide memnun edecek bi monitör arıyoruz daha IPS mi Va mı karar veremedim bileAOC olanı çok daha iyi. Diğeri asla önermediğimiz bir model. Bütçen nedir?
AOC 24G2SPU öneririm o zaman. IPS almanız daha iyi.4300 TL ye kadar çıkabilirim ben genelde fps oyunları oynuyorum Valorant tarzı kardeşim hikaye oyunları oynuyor fifa falan oynuyor ikimizide memnun edecek bi monitör arıyoruz daha IPS mi Va mı karar veremedim bile
Tamamdır bakacağım çok teşekkür ederim.AOC 24G2SPU öneririm o zaman. IPS almanız daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.