ASUS TUF Gaming VG247Q1A vs AOC 24" 24G2SAE/BK

G24F-2 modeli bugün elime ulaştı. Kurulumunu yaptım şu an ondan yazıyorum. Güzel bir monitör. Ghosting olayı da çok düşük. Ona da bakabilirsin. Ama ikisi arasından kesinlikle AOC.

Bu arada AOC ve G24F-2 benzer özellikte monitörler çok bir farkları yok bildiğim kadarıyla.

G24F-2 modeli bugün elime ulaştı. Kurulumunu yaptım şu an ondan yazıyorum. Güzel bir monitör. Ghosting olayı da çok düşük. Ona da bakabilirsin. Ama ikisi arasından kesinlikle AOC.

Bu arada AOC ve G24F-2 benzer özellikte monitörler çok bir farkları yok bildiğim kadarıyla.
Konudaki AOC zaten 24G2SPU modelinin VA panel modelidir hocam.

Neden önerilmiyor acaba merak ettim
Aşırı derecede ghosting var, renkleri muadillerine göre çok zayıf, G-Sync açamıyor.

Konudaki AOC zaten 24G2SPU modelinin VA panel modelidir hocam.

Hocam VA panel çok sinir bozucu bir şey. Dehşet ghosting oluyor. Belki AOC bunu çözmüştür ama SS IPS kadar iyi bir performans sergiler mi emin değilim. IPS olan kardeşine çok benzediği için IPS sandım bir an sağ olun.

AOC olanı çok daha iyi. Diğeri asla önermediğimiz bir model. Bütçen nedir?
4300 TL ye kadar çıkabilirim ben genelde fps oyunları oynuyorum Valorant tarzı kardeşim hikaye oyunları oynuyor fifa falan oynuyor ikimizide memnun edecek bi monitör arıyoruz daha IPS mi Va mı karar veremedim bile

4300 TL ye kadar çıkabilirim ben genelde fps oyunları oynuyorum Valorant tarzı kardeşim hikaye oyunları oynuyor fifa falan oynuyor ikimizide memnun edecek bi monitör arıyoruz daha IPS mi Va mı karar veremedim bile
AOC 24G2SPU öneririm o zaman. IPS almanız daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı