ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitöre kısa ayak önerisi

Bütçe
700-800

batuwanye

Hectopat
Monitör
ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8 1"ms
Merhaba, görsellerde olan monitorlerden ilki benim monitörüm. Masa yuksek oldugundan dolayı ayagını da kısa ayak var ise almak istiyorum. Böyle bir şey var mı? ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8 1"ms modelim bu. 2. fotograftaki gibi bir ayak bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
IMG_20231114_171727.jpg
IMG_20231114_171708.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, görsellerde olan monitorlerden ilki benim monitörüm. Masa yuksek oldugundan dolayı ayagını da kısa ayak var ise almak istiyorum. Böyle bir şey var mı? ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8 1"ms modelim bu. 2. fotograftaki gibi bir ayak bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2014631Eki Görüntüle 2014519
Öncelikle deliricem, Masanız ve o RGB led çok güzel duruyor :D Link var ise isterim.

Bende aynı monitörün 27" olanına sahibim ve derdim aynı. Arkadaşım duvar askılığı aldı size de öneririm. Ben yanlış almaktan ve düşme korkusu olduğundan satın almadım.

Öncelikle delireceğim, masanız ve o RGB LED çok güzel duruyor :D link var ise isterim.

Bende aynı monitörün 27" olanına sahibim ve derdim aynı. Arkadaşım duvar askılığı aldı size de öneririm. Ben yanlış almaktan ve düşme korkusu olduğundan satın almadım.

Dostum uzun zaman once almistim, 1-2 yil olmustur. Fakat link bu: https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-sese-duyarli-ambiyans-aydinlatma/
İnternetten aratip bulabilirsin muhtemelen,
Bunlara da bakabilirsin. Bu tarz, yapistirmali LED.
link

Technopat Haberler

Geri
Yukarı