ASUS TUF Gaming VG249Q1A vs VG249Q1R

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...eview&utm_source=youtube&utm_medium=technopat buna bakabilirsiniz indirimde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
incelemesi.

Hocam o biraz küçük geldi ya. Pek fazla o tip sevmedim. Bu konuda yazdığım ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Hocam o biraz küçük geldi ya. Pek fazla o tip sevmedim. Bu konuda yazdığım ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Sizin attıklarınızda yükseklik ayarı vs. yok ve TUF serisi özellikle IPS ekran olanlarda ghosting ışık sızması ölü piksel gibi şeyler fazla oluyor bizzat kendim 2 tane TUF monitör kullandım ikisini de iade ettim.

Sizin attıklarınızda yükseklik ayarı vs. yok ve TUF serisi özellikle IPS ekran olanlarda ghosting ışık sızması ölü piksel gibi şeyler fazla oluyor bizzat kendim 2 tane TUF monitör kullandım ikisini de iade ettim.
Hocam yalnız sizin attığınız da TUF gaming serisi. Ve yükseklik ayarı sizin attığınızda da yok.

Ben 1 kez aldım, ışık sızması yok denecek kadar az, gece bile hissetmiyorum. Ölü piksel de çıkmadı. Işık sızması konusunda çok iyi diyebilirim ama ölü piksel biraz şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı