ASUS TUF serisinin VA panelini alma. 1 ve 2. Arasında tercih yapılabilir, pek farkları olacağını zannetmiyorum.Teşekkürler.
Dostum senin tercihin neydi?
ASUS TUF serisinin VA panelini alma. 1 ve 2. Arasında tercih yapılabilir, pek farkları olacağını zannetmiyorum.Teşekkürler.
Dostum senin tercihin neydi?
ASUS TUF serisinin VA panelini alma. 1 ve 2. arasında tercih yapılabilir, pek farkları olacağını zannetmiyorum.
2. seçeneği alırdım, diğerinin ayakları berbat. 2. Olanın renkler konusunda pek sağlam olduğu söylenmiyor, yanlış bilmiyorsam.Peki sen olsan hangisini alırdın.
2. seçeneği alırdım, diğerinin ayakları berbat. 2. olanın renkler konusunda pek sağlam olduğu söylenmiyor, yanlış bilmiyorsam.
Dediğim gibi pek farkları olmayacağına inanıyorum, ikinciyi alırdım.Görünüm olarak 2. kullanış olarak 1.mi diyorsun.
Dediğim gibi pek farkları olmayacağına inanıyorum, ikinciyi alırdım.
Aralarından hangisi daha iyi?
VG24VQE VA+TUF olduğundan direkt eleyin. Diğer ikisinin sadece ayakları farklı. Diğer tüm özellikleri aynı. Hangi monitör ayağı hoşunuza gidiyorsa onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.