ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 ekran parliyor

Faruk633

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sol alt kısma bakar misiniz? Bu normal mi? Bugün geldi gündüz fark etmedim. Ölü piksel testi yaparken ekran siyaha geldiğinde ekranın sol alt kısmı fena derece parliyor.

IMG_20201007_191704.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Faruk633
Normal bir ışık sızması siyah ekran dışında belli olmaz veya dikkatli bakılınca görülse de dikkat çekmez.

Monitörü değiştirmeli veya iade etmelisiniz. Işık sızması yine olacaktır ama sağlam ürün gelirse yukarıda dediğim gibi olmalı.
Ekranın genelinde ufakta olsa var ama alt sol çok fazla yarın incehesap i arayıp göndermeyi düşünüyorum

Ben de cuma gecesi aynı monitörü aldım 1499tl'ye. Bana da aynı şekilde geldi devasa bir sararma var, hatta benimkinde ayrıca alt çerçevede yerine tam oturmamış montaj üretim hatası vardı. Ben şahsen bu işten işkillendim. Bilerek hatalı malları ucuza mı sattılar acaba 😬

Öncelikle geçmiş olsun Gaming gecesinden aldıysanız müşteri hizmetleri berbattır. Sipariş verdikten yarım saat sonra iade etmek istediğim ürünün iade ücretini 2 haftadır alamadım üstüne bir de ürünü bana yollayıp kargocuya iade olduğunu söylememi istediler.

Ben de cuma gecesi aynı monitörü aldım 1499TL'ye. Bana da aynı şekilde geldi devasa bir sararma var, hatta benimkinde ayrıca alt çerçevede yerine tam oturmamış montaj üretim hatası vardı. Ben şahsen bu işten işkillendim. Bilerek hatalı malları ucuza mı sattılar acaba 😬

Bende bu ihtimal üzerinde duruyorum peki sizce ne yapmaliyiz?
Öncelikle geçmiş olsun Gaming gecesinden aldıysanız müşteri hizmetleri berbattır. Sipariş verdikten yarım saat sonra iade etmek istediğim ürünün iade ücretini 2 haftadır alamadım üstüne bir de ürünü bana yollayıp kargocuya iade olduğunu söylememi istediler.
İndirim gecesi aynen ordan aldım değişim desem monitörlerde ışık sızmasi olursa bu monitör kusurlu değilmiş demekmis( internetten araştırdım)yanlız bu sızma değil IPS glow sanirim

Bende bu ihtimal üzerinde duruyorum peki sizce ne yapmaliyiz?

İndirim gecesi aynen oradan aldım değişim desem monitörlerde ışık sızmasi olursa bu monitör kusurlu değilmiş demekmis( internetten araştırdım)yalnız bu sızma değil IPS glow sanirim

Bu monitör tartışmaya kapalı bir şekilde ayıplı maldır. Kaldı ki ayıplı olmasa bile 14 gün içinde iade hakkımız bulunmaktadır. Ben şahsen ayıplı mal olduğu için değişim istedim. Eğer değişim ya da iade kabul edilmezse hakem heyetine veririm. Bir 6 ay uğraştırır ama kesinlikle lehimize bir karar gelecektir. Diğer bir durum ise şikayetvar gibi yerlere sorunu olanların şikayet yazması ki ben değişim olmazsa yazacağım.

Ben de cuma gecesi aynı monitörü aldım 1499tl'ye. Bana da aynı şekilde geldi devasa bir sararma var, hatta benimkinde ayrıca alt çerçevede yerine tam oturmamış montaj üretim hatası vardı. Ben şahsen bu işten işkillendim. Bilerek hatalı malları ucuza mı sattılar ac

Bu monitör tartışmaya kapalı bir şekilde ayıplı maldır. Kaldı ki ayıplı olmasa bile 14 gün içinde iade hakkımız bulunmaktadır. Ben şahsen ayıplı mal olduğu için değişim istedim. Eğer değişim ya da iade kabul edilmezse hakem heyetine veririm. Bir 6 ay uğraştırır ama kesinlikle lehimize bir karar gelecektir. Diğer bir durum ise şikayetvar gibi yerlere sorunu olanların şikayet yazması ki ben değişim olmazsa yazacağım.
Bende az önce müşteri hizmetlerini arayıp değişim istediğimi söyledim bana kod veridiler buraya geldiğinde ürün incelenecek dediler kutunun içine bir not yazmamı istediler sorunun ne olduğuna dair yazıp gondericem

Bende az önce müşteri hizmetlerini arayıp değişim istediğimi söyledim bana kod veridiler buraya geldiğinde ürün incelenecek dediler kutunun içine bir not yazmamı istediler sorunun ne olduğuna dair yazıp gondericem
Hocam benim ürünü iade almışlar, değişim diye özellikle belirtmeme rağmen. Şimdi aynı ürün 2bin tl bana 500tl fark verin yenisini alın diyorlar.. gerçekten inanılmaz. Asus felan uğraşmamak lazım msi almak lazımmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı