ASUS TUF Gaming VG249Q3A 180Hz alınır mı?

ASUS TUF Gaming VG249Q3R ile bu VG249Q3A farkı ne biri a biri r ne oluyor bu?​

ASUS TUF Gaming VG249Q3R ile farkı ne​

ASUS TUF VG249Q3R ile bunun farkı ne biri r biri a fark var mı varsa VG249Q3R gosting sdorunu avr mı?

Birinde 3R'de FreeSync 3A'da FreeSync Premium var gerisi aynı.

Aldım bugün, ilk izlenim olarak çok memnunum.

Bir güncelleme yapayım, dün akşam oynarken siyah ışıkta bir yeşil piksel hatası olduğunu fark ettim. Alırken yoktu, panelden kaynaklı olacağını söyledi vatan yetkili servisi. Servise gönderdim bugün, yine bilgilendirme yaparım.

Tekrar bir güncelleme yapayım, servis ürünün bir problemi olmadığını “3 piksel” şartı olduğunu söyleyerek geri yolladı. Ben de ürünün ayıplı olduğunu söyleyerek Vatan Bilgisayar'la haşin bir tartışmaya girdim. Tekrar servise yolladılar, yine sizi bilgilendiririm. Ama bence bu markaya bulaşmayın. Ben Samsung G4 240 Hz aldım umarım o iyi gelir.
Samsung iyimi bende alacağım

Ağlıyorum bu fiyata 0.5ms ve pivot. Müthişmiş kaçırma derim.

Kanka bahsettiğin Lenovo 0.5ms gibi görünse de MPRT olduğundan dolayı gerçek yani GtG Ms'i 2-3, hatta belki de 4 ms civarıdır çünkü GtG değil fakat ASUS TUF 1ms GtG olduğundan dolayı FPS oyuncuları için çok daha önde.

@Makenzies
@Eren Aktas
Hocam bende şuan monitor bakıyorum siz alalı sanırım baya olmuş deneyimleriniz neler ben aslında vg249QL3A modelini alıcaktım almak için vatana gittim ve ghosting vardı ELMB kapalı iken baktığımda ufo bulanıktı baya ELMB açınca da ufonun arkasında bir kaç çizik vardı yani monitor mu sorunlu yoksa genel olarak bu model mi marka mı bilmiyorum ve internette neredeyse hiç ghosting test videosu yok o yuzden hangi modeli almalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ve discordlarınızı bana paylaşsanız sizin monitordeki ghostinglere baksam olurmu rica etsem😃

@Makenzies
@Eren Aktas
Hocam bende şu an monitor bakıyorum siz alalı sanırım bayağı olmuş deneyimleriniz neler ben aslında VG249QL3a modelini alacaktım almak için vatana gittim ve ghosting vardı ELMB kapalı iken baktığımda UFO bulanıktı bayağı ELMB açınca da UFO'nun arkasında birkaç çizik vardı yani monitor mu sorunlu yoksa genel olarak bu model mi marka mı bilmiyorum ve internette neredeyse hiç ghosting test videosu yok o yuzden hangi modeli almalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ve discordlarınızı bana paylaşsanız sizin monitordeki ghostinglere baksam olur mu rica etsem😃

ELMB ayarı çoğu ASUS monitörde %98 kadarı diyelim düzgün çalışmaz.

Şu testte görüntü çoğalması görüyorsan iyi değildir.

Ayrıca parlaklığı düşürme, flicker, bazı ayarları kilitleme vb sorunlarda yapabilir. Monitörle alakalı bir sorun değil, markaların pazarlama hileleri. ELMB ayarı BenQ da DyAc, MSI da MPRT, ViewSonic'te PureXP vs diye geçiyor. Çoğu monitörde düzgün çalışmaz. Ama iyi çalışıyormuş gibi gösterirler.

ELMB ayarı iyi çalışan bir ASUS monitör istiyorsan PG248qp falan alman lazım. 4-5K'lık monitörlerde bu ayarı unutun.

ELMB ayarı çoğu ASUS monitörde %98 kadarı diyelim düzgün çalışmaz.

Şu testte görüntü çoğalması görüyorsan iyi değildir.

Ayrıca parlaklığı düşürme, flicker, bazı ayarları kilitleme vb sorunlarda yapabilir. Monitörle alakalı bir sorun değil, markaların pazarlama hileleri. ELMB ayarı BenQ da DyAc, MSI da MPRT, ViewSonic'te PureXP vs diye geçiyor. Çoğu monitörde düzgün çalışmaz. Ama iyi çalışıyormuş gibi gösterirler.

ELMB ayarı iyi çalışan bir ASUS monitör istiyorsan PG248qp falan alman lazım. 4-5K'lık monitörlerde bu ayarı unutun.
Hocam yorumunuz için teşekkürler daha fazla çıkamam o kadar bütçem yok peki bu fiyat bandında başka monitor onerir miydiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı