ASUS TUF Gaming VG24vq ile GTX 1050 Ti uyumlu mu?

Onu alırken sorarım, bazı kişiler G-Sync olmazsa görüntü yırtılması yapar diyor bazı insanlar bir şey olmaz diyor o kısmı garip gerçekten Recep Baltaş abi alakası yok yazmış bir konuda yani kullanılabilir.

Yırtılma öyle bir şey değil, çıplak gözle fazla göremezsin. Sana attığım ürünün G-Sync özelliği var ve NVIDIA ile aktif çalışıyor. Sen IPS panel al, gerisine takılma küçük şeyler.

IPS panel alacağım dediğin gibi renk canlılığı bakımından daha iyiymiş lakin attığın monitörde G-sync teknolojisi yok freesync var display port ile aktif edilebilir galiba onun da nasıl yapıldığını bilmiyorum 😂 sırf bu yüzden başka monitör alacak değilim elbette ama dediğiniz gibi aldığımda ekran kartımla çalışırsa çok iyi olur.

Yırtılma öyle bir şey değil, çıplak gözle fazla göremezsin.

IPS panel alacağım dediğin gibi renk canlılığı bakımından daha iyiymiş lakin attığın monitörde G-sync teknolojisi yok freesync var display port ile aktif edilebilir galiba onun da nasıl yapıldığını bilmiyorum 😂 sırf bu yüzden başka monitör alacak değilim elbette ama dediğiniz gibi aldığımda ekran kartımla çalışırsa çok iyi olur.
Gsync ve Freesync aynı şeyler. Freesync Nvidia destekli, Gsync AMD destekli. Ama iki teknoloji iki ekran kartında da aktif çalışıyor. Monitör ekran kartının markasını algılayamıyor yani. DP çevirici alırsın halledersin.

Rica ederim, o teknolojiyi çok kafana takma, ben 1 kez bile aktif etmedim, panel senin için daha önemli. İyi forumlar.
Merhaba hocam tekrardan yazıyorum attığınız monitörü alacaktım yarından sonra lakin sabah kalktığımda fiyat 3.400 3.500tl den 4000. 4100 tlye yükselmiş ürünü alamayacağım büyük ihtimalle ips panel başka bir monitöre bakıyorum şu an Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör - incehesap.com

ürün bu ips panel olmasına özen gösteriyorum görüşleriniz nedir inceleme videolarının altındaki yorumlara baktığımda uyumlu olacağını belirtmişler display port ile bağlarsam nvidia kartıma.

Merhaba hocam tekrardan yazıyorum attığınız monitörü alacaktım yarından sonra lakin sabah kalktığımda fiyat 3.400 3.500tl den 4000. 4100 tlye yükselmiş ürünü alamayacağım büyük ihtimalle ips panel başka bir monitöre bakıyorum şu an Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör - incehesap.com

ürün bu ips panel olmasına özen gösteriyorum görüşleriniz nedir inceleme videolarının altındaki yorumlara baktığımda uyumlu olacağını belirtmişler display port ile bağlarsam nvidia kartıma.
Benim önerdiğim monitörün fiyatı hala aynı 3.455,10 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı