ASUS TUF Gaming VG24VQE vs AOC 23.8" 24G4X

Peki madem öyle diyorsunuz yalnız şöyle bir durum var Curved monitör cok istiyorum o konuda ne düşünüyorsunuz?

İnput lagı yapan Sync özelliği rekabetçi oyunlarda açma diyor yani input lag oluşur onun dışında hikayeli yarış oyunlarında yırtılma olursa açarsın.

Sync kapatınca sorun yaşamam yani?

Peki madem öyle diyorsunuz yalnız şöyle bir durum var Curved monitör cok istiyorum o konuda ne düşünüyorsunuz?

Sync kapatınca sorun yaşamam yani?

Curved deneyimleme şansım oldu benim gözümü yordu şahsen oynarken falan sizde nasıl etki eder bilemiyorum ama. Hani böyle çok da ekstra bir şey değil olsa da olur olmasa da olur.

Peki o zaman bu monitör şu anda seçeneklerim arasında 1 de yalnız özellikle bu aralar Curved monitörlere taktım acaba Curved olma şartı olursa önerebileceğiniz bir şey var mı?
curved monitörün hiçbir makarası yok ya bence gerek yok curveda

Hayır G-Sync ve FreeSync açınca her monitör input lag yapıyor.

Bende aynı fikirdeyim ama bir arkadaşım Curved bağımlısı düz kullanamıyor
Tamamen tercih meselesi bence.

Anladımm o zaman sanırım VG249 alacagım.

Hayır G-Sync ve FreeSync açınca her monitör input lag yapıyor.

Bende aynı fikirdeyim ama bir arkadaşım Curved bağımlısı düz kullanamıyor
Tamamen tercih meselesi bence.

2'si arasında kaldım. Sizce Asus TUF Gaming VG249QL3A - AOC 24G4X Karşılaştırması - Epey ?

Son düzenleme:
Kafa kafaya gibi duruyor, tamamen sana kalmış bir tercih bence, ama benim tercihim ASUS olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…