ASUS TUF Gaming VG24VQE vs AOC 23.8" 24G4X

Rekabetçi oyunlar için TN panel denilir. VA ise hem rekabetçiden kayıp vermeyeyim hem de renkleri TN e göre iyi olsun babında denilir. Ama şu kadarını söyleyeyim IPS harici bu TN miş VA ymış falan para yatırmak şu anda zeka geriliği veya özveri eksikliğidir bu paneller kesinlikle alınmaz yıllarca TN ve VA kullanan biri olarak IPS'e geçince anladım ne kadar boş olduğunu VA ile TN in.

CS:GO global.
CS2 19-20k elo arası.
Apex Legends Master olarak IPS panel al diyorum.

Peki madem öyle diyorsunuz yalnız şöyle bir durum var Curved monitör cok istiyorum o konuda ne düşünüyorsunuz?

İnput lagı yapan Sync özelliği rekabetçi oyunlarda açma diyor yani input lag oluşur onun dışında hikayeli yarış oyunlarında yırtılma olursa açarsın.

Sync kapatınca sorun yaşamam yani?

Peki madem öyle diyorsunuz yalnız şöyle bir durum var Curved monitör cok istiyorum o konuda ne düşünüyorsunuz?

Sync kapatınca sorun yaşamam yani?

Curved deneyimleme şansım oldu benim gözümü yordu şahsen oynarken falan sizde nasıl etki eder bilemiyorum ama. Hani böyle çok da ekstra bir şey değil olsa da olur olmasa da olur.

Hayır G-Sync ve FreeSync açınca her monitör input lag yapıyor.

Bende aynı fikirdeyim ama bir arkadaşım Curved bağımlısı düz kullanamıyor :D
Tamamen tercih meselesi bence.

Anladımm o zaman sanırım VG249 alacagım.

Hayır G-Sync ve FreeSync açınca her monitör input lag yapıyor.

Bende aynı fikirdeyim ama bir arkadaşım Curved bağımlısı düz kullanamıyor :D
Tamamen tercih meselesi bence.

2'si arasında kaldım. Sizce Asus TUF Gaming VG249QL3A - AOC 24G4X Karşılaştırması - Epey ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı