Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 18 Şubat 2023 #11 ssnr.ada dedi: anladım te anladım teşekkürler Sorun olmazsa herhangi bir zamanda bana PC toplamamda deneyimli biri bana yardım edebilir mi? Sonradan pişman olacağım şeyler almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatına göre konu açın. Bilgili kişiler cevaplar. Gören herkes yardım eder.
ssnr.ada dedi: anladım te anladım teşekkürler Sorun olmazsa herhangi bir zamanda bana PC toplamamda deneyimli biri bana yardım edebilir mi? Sonradan pişman olacağım şeyler almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatına göre konu açın. Bilgili kişiler cevaplar. Gören herkes yardım eder.
ssnr.ada Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #12 Berkay Kiraz dedi: Hocam fiyatına göre konu açın. Bilgili kişiler cevaplar. Gören herkes yardım eder. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak fiyat veremem çünkü hepsini bir arada almayacağım. Ortalama bir şey almayı düşünüyorum yani GTA 5 veya Cyberpunk gibi oyunları sorunsuz açsa yeter.
Berkay Kiraz dedi: Hocam fiyatına göre konu açın. Bilgili kişiler cevaplar. Gören herkes yardım eder. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak fiyat veremem çünkü hepsini bir arada almayacağım. Ortalama bir şey almayı düşünüyorum yani GTA 5 veya Cyberpunk gibi oyunları sorunsuz açsa yeter.