ASUS TUF Gaming VG279QE5a alınır mı?

Bütçe
6000
Monitör ihtiyacım var araştırırken buna denk geldim size alınır mı? Başka önerileriniz varsa bakabilirim, bütçem 6K.
ASUS TUF GAMING VG279QE5A 27 inç 146Hz 1ms ELMB IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Bunu tercih edebilirsiniz:

VG279QE5A normalde 144Hz ama 2Hz OC yapmışlar, komedi gibi. Gene fena monitör değil aslında %90 DCI P3 ve 1500:1 kontrast çıktığı test var (24 inç versiyonu daha başarısız.) ama AOC'ta aynı şeyleri 180Hz ile veriyor.
Sadece parlaklık olarak 400 vs 350 Nit ile ASUS önde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

VG279QE5A normalde 144Hz ama 2Hz OC yapmışlar, komedi gibi. Gene fena monitör değil aslında %90 DCI P3 ve 1500:1 kontrast çıktığı test var (24 inç versiyonu daha başarısız.) ama AOC'ta aynı şeyleri 180Hz ile veriyor.
Sadece parlaklık olarak 400 vs 350 Nit ile ASUS önde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ASUS'un 23.8 inç modelini kullanıyorum bir problem yaşamadım ama ayarlı ünitesi ile AOC daha öne geçiyor. ASUS sadece yukarı aşağı hareket ederken AOC dönebiliyor ve ileri geri hareket edebiliyor. Ayrıca oyun tarafında bana AOC daha akıcı gibi geldi. ASUS ile arasında ufak bir fark var gibi. 2. monitör olarak 24 inç olanını aldım defolu geldiği için iade ettim. Pazar yerlerini değil direkt satıcıları seçmenizi tavsiye ederim. Çünkü problemli gelirse iade süreci çok sancılı oluyor. İncehesap, Tebilon, Sinerji gibi siteler uygundur.

VG279QE5a normalde 144Hz ama 2Hz OC yapmışlar, komedi gibi. Gene fena monitör değil aslında %90 dCi P3 ve 1500:1 kontrast çıktığı test var (24 inç versiyonu daha başarısız.) Ama AOC'ta aynı şeyleri 180Hz ile veriyor.
Sadece parlaklık olarak 400 vs 350 nit ile ASUS önde.

Hocam bir monitör daha araştırmıştım Lenovo R27s bilginiz var mı ben zaten FPS oyunu falan oynamıyorum ETS Assetto Corsa Forza gibi araba oyunları oynarım.

Hocam bir monitör daha araştırmıştım Lenovo R27s bilginiz var mı ben zaten FPS oyunu falan oynamıyorum ETS Assetto Corsa Forza gibi araba oyunları oynarım.
R24s olan 24 inç modelinin incelemesini paylaşmıştım. Parlaklığı R24e gibi 240 nit ve renk gamutu da düşüktü. AOC almanızı daha çok öneririm halada. Birde yüksek Hz ile yarış oyunları zevkli oluyor, bizzat denedim.

ASUS'un 23.8 inç modelini kullanıyorum bir problem yaşamadım.
27 inç olana nazaran 240 nit parlaklık ve 1100:1 kontrast ve %80 civarı DCI P3 sunuyor. Çöp değil ama günümüze göre zayıf bariz.
ASUS sadece yukarı aşağı hareket ederken AOC dönebiliyor ve ileri geri hareket edebiliyor.
24/27G42e'de pivot özelliği yok, sadece aşağı yukarı olması lazım. G4X filan mı aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı