ölü pixel veya ghosting sorunuyla karşılaşmadım, renkleri canlı ve güzel. fakat kutudan çıkan dp sorunlu olabiliyor(yetersiz).
165 sorunsuz çalışıyor fakat 180hzde parazit yapıyor çoğu forumda denk geldim, bende de böyle bi sorun oldu farklı bi dp ile denemedim daha.
VG279QL1A modelini kullanıyorum ben memnunum 0 ölü piksel vatanda varsa dediğin modelden daha rahat olur ölü piksel çıkarsa iade edersin yada değişim yaparsın zaten ama ben pek sanmıyorum ölü piksel olacağını
ölü pixel veya ghosting sorunuyla karşılaşmadım, renkleri canlı ve güzel. fakat kutudan çıkan dp sorunlu olabiliyor(yetersiz).
165 sorunsuz çalışıyor fakat 180hzde parazit yapıyor çoğu forumda denk geldim, bende de böyle bi sorun oldu farklı bi dp ile denemedim daha.
merhaba sorunludan kastın nedir? Bende bu mönitörden satın aldım ve 2 farklı hdmı kablosuyla denememe rağmen bir türlü ekrana görüntüyü yansıtamadım ve no signal hatası aldım bir fikrin var mı sebebi yada nasıl çözülebileceği hakkında ?
merhaba sorunludan kastın nedir? Bende bu mönitörden satın aldım ve 2 farklı hdmı kablosuyla denememe rağmen bir türlü ekrana görüntüyü yansıtamadım ve no signal hatası aldım bir fikrin var mı sebebi yada nasıl çözülebileceği hakkında ?
VG279QL1A modelini kullanıyorum ben memnunum 0 ölü piksel vatanda varsa dediğin modelden daha rahat olur ölü piksel çıkarsa iade edersin yada değişim yaparsın zaten ama ben pek sanmıyorum ölü piksel olacağını
Sanırım birkaç ölü piksel çıktı ama ama Asus yetkilileri ile iletişime geçtiğimde 3-5 aralığı normal o yüzden iade almak için bu değer aralığının üzerinde olması gerek dediler.
Mesajı yeni görüm ama maalesef bilgim yok, bu konuya YouTube üzerinden baktınız mı?
Sanırım birkaç ölü piksel çıktı ama ama ASUS yetkilileri ile iletişime geçtiğimde 3-5 aralığı normal o yüzden iade almak için bu değer aralığının üzerinde olması gerek dediler.
1 ölü piksel dahi çıksa ilk 14 günlük sürede iade edebilirsin. Öyle 3 ya da 5 diye bir dayatma olamaz. Firma değiştirmezse THH başvurun. 2.kez değişim yaptıkları monitörün bugün para iadesi raporu geldi.
İncelemelerde kontrastı düşük çıkıyor. 881:1 contrast nedir ya bu zaman da. Asus da genel sorun bu sanırım. XG27ACS'de de aynı durum geçerli. Bu arada VG27AQL3A 8500 liraya kadar düşmüştü. Alacaksanız 9 bin liradan fazla vermenizi önermem.
Bir inceleme bırakıyorum:
İncelemelerde kontrastı düşük çıkıyor. 881:1 contrast nedir ya bu zaman da. Asus da genel sorun bu sanırım. XG27ACS'de de aynı durum geçerli. Bu arada VG27AQL3A 8500 liraya kadar düşmüştü. Alacaksanız 9 bin liradan fazla vermenizi önermem.
Bir inceleme bırakıyorum:
Genel olarak şunları öneriyorlar:
PHILIPS 27M2N5500 sonunda /01 olan bir modeli daha var. O nano ipsmiş o da olur
AOC Q27G4X
MSI G274QPF E2
Lenovo R27QE
Ben Asus xg27acs ve Lenovo R27QE kullandım. Birebir karşılaştırmadım ama Lenovo olan daha temiz görünüyordu. Asus kullandığı panel kaplaması yüzünden ekran parazitli gibi görünüyordu. Ayrıca fiyatını hak etmediğini düşündüğüm için iade ettim. Lenovo da biraz ışık sızması vardı. Monitörün kasası kalitesiz gibiydi. Çift monitör kullandığım için kontrol programı çalışmıyordu. Tuşlarla ayar yapmakla uğraşmak can sıkıcıydı bu yüzden onu da iade ettim. Ama tam bir F/P. Şimdilik PHILIPS olanı almak istiyorum Amazonda 7500 liraya kadar düşüyor. İndirim bekliyorum. MSI, AOC ve PHILIPS'in özellikleri birbirine çok yakın. Hangisi kafanıza yatıyorsa uygun fiyatlıyla alabilirsiniz.
Bu arada forumlarda genel olarak bunları öneriyorlar. Ancak okuduğum ve izlediğim incelemelere göre bence de alınabilecek en F/P monitörler bunlar.
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...