ASUS TUF Gaming VG27AQZ alınır mı?

Bütçe
5000
Başlıkta belirttiğim monitör 4.800 TL.

LG 32GK850G-B Monitör bu linkteki monitörde 5.5500 TL'ye buldum peki bu iki monitörden hangisini tercih etmeliyim iş çıkışı saat 9 gibi ikisinden birisini kesin alacağım LG olan 5 ay Asus 2 ay önce alınmış.

2K çözünürlük 144Hz yeterli mi sorusu mantıksız bir soru. Yeter mi derken ne demek istediniz anlayamadım. Sonuç olarak biri çözünürlük biri Hz. Aralarında yetip yetmemesi için bir neden yok.

İlk resim IPS Glow örneği.

Eki Görüntüle 1791223

İkinci resim ghosting örneği. Aynı zamanda smearing.

Eki Görüntüle 1791224
Anladım bir noktadan fazla beyaz ışık çıkması tarzı birşey.
Diğerindede ufolar arkasında iz bırakarak gidiyor yani ghosting çok fazla.

Aynen öyle.
LG VA panel bir monitör. Çok bir özelliği yok. G-Sync olması garibime gitti.
Hocam asus olan arkadaşla konuşup anlaştım tekrar teyitte ettim 2 ay önce almış 7.800e kutu fatura tammış garanti kapsamındaymış bir sıkıntısı yokmuş yarın öğlen gidip test edip alacağım herşey için teşekkür ederim inşallah bir sıkıntısı yokturda alırız.

Aynen öyle.
LG VA panel bir monitör. Çok bir özelliği yok. G-Sync olması garibime gitti.
Bu arada 4300'e anlaştık :)

Hocam ASUS olan arkadaşla konuşup anlaştım tekrar teyitte ettim 2 ay önce almış 7.800e kutu fatura tammış garanti kapsamındaymış bir sıkıntısı yokmuş yarın öğlen gidip test edip alacağım her şey için teşekkür ederim inşallah bir sıkıntısı yokturda alırız.

Bu arada 4300'e anlaştık :)

2 aylık ürünü bedavaya veriyor arkadaş. İnsanın içine kurt düşüyor.
İyi araştır. Sonra elinde patlamasın. 👍
Denildiği gibi sağlam ürünse şanslı adamsın. Çünkü bedava.

2 aylık ürünü bedavaya veriyor arkadaş. İnsanın içine kurt düşüyor.
İyi araştır. Sonra elinde patlamasın. 👍
Denildiği gibi sağlam ürünse şanslı adamsın. Çünkü bedava.
İşin garibi iş yerlerimizde çok yakın aramız 10 dk yarın geçerken getirecek bakalım buraya fotoğraf ve bilgi veririm :)

Aldım sattım bile hocam :) ekran küçük geldiği için 32" kullanıyorum şu an yoksa memnundum aldığım monitörden.

Bende de aynı monitör var satmadan önce hangi ayarlarda kullanıyordur hatırlıyor musun veya önerdiğin bir rehber var mı? Genel olarak memnunum ama değiştirmem veya açmam/kapamam gereken bir ayar varsa bilmek isterim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı