ASUS TUF Gaming VG27AQZ vs Dell G2724D

G-Sync uyumlu. Modül bulunan monitör arıyorsanız bu bütçede zor bulursunuz. Ayrıca monitörün genel kalitesi kötü olur. OLED monitörlerin bile birçoğunda G-Sync uyumlu geliyor. Kendi kullandığım Dell AW2725DF OLED monitörde bile G-Sync modülü bulunmuyor ama G-Sync açılabiliyor. Düz LCD ekranda G-Sync modülü beklemek saçma olur.

AMD uyumlu bekliyorum olsa güzel olurmuş. Belki alırım bu monitorü umarım ölü piksel çıkmazda uğraşmam.

AMD uyumlu bekliyorum olsa güzel olurmuş. Belki alırım bu monitorü umarım ölü piksel çıkmazda uğraşmam.

AMD ile uyumlu zaten. Siz nereden baktınız bu monitöre? Hem FreeSync hem de G-Sync açılabiliyor. Zaten günümüzde FreeSync desteksiz monitör bulmanız çok zor.

AMD ile uyumlu zaten. Siz nereden baktınız bu monitöre? Hem FreeSync hem de G-Sync açılabiliyor. Zaten günümüzde FreeSync desteksiz monitör bulmanız çok zor.

Açıklamada göremedim o yüzden.

Açıklamada göremedim o yüzden.

Lenovo'nun kendi sitesinden görebilirsiniz. Satıcılar fazla detaylı yazmıyor.
AMD için FreeSync.
NVIDIA için Adaptive Sync.
Destekliyor. Adaptive Sync bu bütçedeki tüm monitörlerde var. G-Sync compatible ise NVIDIA'nın test ettiği ve onayladığı anlamına gelir. Yani modül bulunmaz ama belirli bir kalitede olduğunu ifade eder. G-Sync ise direkt modül bulunduğu anlamına gelir. Modül monitörün fiyatını artırdığı için üreticiler koymuyor.

IMG_2634.jpeg

Lenovo'nun tek eksisi ölü piksel şikayetinin fazla olması. Hepsiburada satıcılı olmasaydı önermezdim. ASUS'u baştan eleyin. İlla seçim yapılacaksa Lenovo veya Dell alın.

Son düzenleme:
Lenovo'nun kendi sitesinden görebilirsiniz. Satıcılar fazla detaylı yazmıyor.

AMD için FreeSync
NVIDIA için Adaptive Sync

Destekliyor. Adaptive Sync bu bütçedeki tüm monitörlerde var. G-Sync compatible ise NVIDIA'nın test ettiği ve onayladığı anlamına gelir. Yani modül bulunmaz ama belirli bir kalitede olduğunu ifade eder. G-Sync ise direkt modül bulunduğu anlamına gelir. Modül monitörün fiyatını artırdığı için üreticiler koymuyor.

Anladım o zaman bunu alacağım. Ghosting, ölü piksel, ışık sızması falan olmaz umarım.

Anladım o zaman bunu alacağım. Ghosting, ölü piksel, ışık sızması falan olmaz umarım.

Ghosting olmaz. İncelemesine bakarak öneri yapıyorum ben. Ölü piksel ve ışık sızması şans işi ama bu monitörde şikayet fazla. İyi bir monitör olmasaydı ve Hepsiburada satıcılı olmasaydı önermezdim. Temizine denk gelirseniz pişman etmez. Bütçesindeki en iyi monitör çünkü.

Hepsiburada değişim/iade kısmında üzmüyor. En kötü ihtimalle iade edip başka monitör alırsın.

Ghosting olmaz. İncelemesine bakarak öneri yapıyorum ben. Ölü piksel ve ışık sızması şans işi ama bu monitörde şikayet fazla. İyi bir monitör olmasaydı ve Hepsiburada satıcılı olmasaydı önermezdim. Temizine denk gelirseniz pişman etmez. Bütçesindeki en iyi monitör çünkü.

Hepsiburada değişim/iade kısmında üzmüyor. En kötü ihtimalle iade edip başka monitör alırsın.

Bakalım hocam ilk defa masaüstü alacağım o yüzden heyecanlıyım biraz. Bir de ethernet kablosu falan da lazımmış masaüstülere onu da yeni öğrendim😄.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı