ASUS TUF GTX 1660 Super Rust oynarken 80 derece

batinege

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf 3 Gaming 1660Super
Amd Ryzen 5 2600x
GSKILL FlareX 16GB
Crucial E100 1TB SSD
Rust oynarken sıcaklıklar 80 dereceyi görüyor. En yüksek ayarlarda. Buralarda hava 30 derece. Sizce normal mi? Ekran kartı boşta 45 derece?

Ben RTX 2060 ile 75-80 derecede RDR2 oynuyorum gayet normal gözüküyor macun yenilemesi yaparsanız 5-10 derece fark edebilir.

Rust oynarken sıcaklıklar 80 dereceyi görüyor. En yüksek ayarlarda. Buralarda hava 30 derece. Sizce normal mi? Ekran kartı boşta 45 derece?

Hocam normal Rust gibi yüksek grafikli bir oyunu en üst seviyede oynarsanız gayet normal ancak macun yenilemesi yapmanızı tavsiye ederim.

Kasanızın hava akışı çok iyi değilse normal. Havalar da sıcak zaten. Arkadaşların dediği gibi termal macun yenilemesi yaparsanız 5-10 derece değil ama 3-4 derece farkedebilir. Kart da zaten soğutma konusunda çok iyi olan bir model değil. Bakır boru bile yok kartta. Eğer çok istiyorsanız undervolt önerebilirim. Onun dışında bu kart zamanında da çok ısınan modellerde adı duyulan bir modeldi.

vatan bilgisayardan aldım bilgisayarı orda macun sürerler mi etraftaki bilgisayar tamircilerine güvenemiyorum

aslında ısı yalıtkan borular var

vatan bilgisayardan aldım bilgisayarı orda macun sürerler mi etraftaki bilgisayar tamircilerine güvenemiyorum

aslında ısı yalıtkan borular var
Kendiniz sürün gerek yok para yedirmeye millete. YouTube'de bir sürü video var herkes yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…