Asus TUF H310M Plus BIOS güncellenmiyor

NAUX

Hectopat
ASUS TUF H310M PLUS anakartımda BIOS güncellemesi yaparken "selected file is not a proper BIOS" hatası alıyorum. İlk bilgisayarım o yüzden pek anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flashladığınız USB bellek Fat32 formatında mı değilse öyle deneyin bir de isterseniz. Bir de aklıma şu geldi bios versiyonunuzu kontrol edip son sürüm yerine şuanki versiyondan bir sonrakini deneyin direkt olarak son versiyondan güncellemeyin bu da sorununuzu çözebilir. Bazen direkt olarak son versiyona güncellemek sorun yaratabiliyor.

Flashladığınız USB bellek Fat32 formatında mı değilse öyle deneyin bir de isterseniz. Bir de aklıma şu geldi bios versiyonunuzu kontrol edip son sürüm yerine şuanki versiyondan bir sonrakini deneyin direkt olarak son versiyondan güncellemeyin bu da sorununuzu çözebilir. Bazen direkt olarak son versiyona güncellemek sorun yaratabiliyor.
fat 32 de
deneyeceğim teşekkürler
fat 32 de

deneyeceğim teşekkürler
şuanki sürümü 0603 müş ve bundan sonra bulabildiğim 0803 oldu ama buda aynı hatayı verdi :/

Son düzenleme:
si gereken ama zipten cikarip
Bios üzerinden internet ile güncelleme varsa deneyin isterseniz bunun dışında aklıma başka bir çözüm gelmedi. Bu arada ilk söylenmesi gereken ama zipten cikarip kopyaladin değil mi belleğe ?
kopyalamadım direk attım zipten çıkarıp fark edeceğini sanmıyorum ama
yardımlarınız için teşekkür ederim benim dikkatsizliğimmiş yanlışlıkla asus tuf h310m plus r2.0 modelinin biosunu indirmişim iyi günler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı