Mekanik zaten bu modelde.Bütçede mekanik öneririm, piyasayı pek takip etmiyorum artık. @550519 hocam önerir görünce.
Mekanik zaten bu modelde.
Ne gibi? Ben bilek destekli ve numpadli klavye olarak bunu bulabildim birtek bu bütçede. Bütçeyi arttırdığımdaysa Apex 7 ve Asus rog strix deluxe var eğer k3 gerçekten kötüyse bu ikisinden birini alacağım galiba hangisi daha iyidir? Yada harici bi öneriniz varmıdır?Bu bütçede çok daha iyi klavyeler var.
Ne gibi? Ben bilek destekli ve numpadli klavye olarak bunu bulabildim birtek bu bütçede. Bütçeyi arttırdığımdaysa Apex 7 ve Asus rog strix deluxe var eğer k3 gerçekten kötüyse bu ikisinden birini alacağım galiba hangisi daha iyidir? Yada harici bi öneriniz varmıdır?
Numpadli klavye istiyorum başlıktada yazmıştım.Elektronik: ASUS ROG STRIX SCOPE TKL Deluxe 1488TL
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-tkl-kablolu-mekank-rgb-oyuncu-klavyes---nx-mekank-almnyum-kasa-blek-deste-aura-sync-p-HBCV00000EXHC4?url_src=and-product-detail ASUS'un kendi sitesinde bu klavye geri ödeme yapıyor 1488TL'ye denk geliyor kaçırmayın.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.