- Makaleler
- 2
Asus TUF K3 alın geçin. En iyisi bu bütçede.600-750 TL arası.
Asus TUF K3 alın geçin. En iyisi bu bütçede.600-750 TL arası.
Şuan CK350 Red kullanıyorum. Sadece FPS oyunları oynadığım için gayet rahat geliyor ama bozuldu maalesef. Yine de low profile olması işime gelir gibi.Red Switch zorunlu değilse GK50 de seçebilirsiniz.
FPS oyunları için Red Switch olayı aslında bir bakıma doğru ama sırf FPS diye Red seçmek saçma. Blue (GK50 White Box gerçi) switch sesi rahatsız etmiyorsa GK50 daha mantıklı olur.Şuan CK350 Red kullanıyorum. Sadece FPS oyunları oynadığım için gayet rahat geliyor ama bozuldu maalesef. Yine de low profile olması işime gelir gibi.
Kahverengi nasıl olur?FPS oyunları için Red Switch olayı aslında bir bakıma doğru ama sırf FPS diye Red seçmek saçma. Blue (GK50 White Box gerçi) switch sesi rahatsız etmiyorsa GK50 daha mantıklı olur.
Hangi ürün?Kahverengi nasıl olur?
Pardon. GK50'ye Amazon BW yazınca brown sandım, box white imişHangi ürün?
Ne kadara almıştınız hocam indirimde? Memnun musunuz? İndirime girecekmiş alacam ona göre.Geçen hafta aldığım, şu an kullandığım klavye.
Gerçekten çok kaliteli ve Switch'leri çok sesli değil.
İncehesap Gaming gecesinde indirim girmişti öyle almıştım, geçen hafta ki indirimde de vardı aynı klavye.
Ne kadara almıştınız hocam indirimde? Memnun musunuz? İndirime girecekmiş alacağım ona göre.
Almadım hocam Aorus K1'i alacağım. Ama o klavyede iyiymiş.Selamlar sanırım sende İncehesap Gaming gecesinden bakacaksın ben aldım sipariş verdim 550 TL'ye aldın mı sen?
Almadım hocam Aorus K1'i alacağım. Ama o klavyede iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.