ASUS TUF laptopta, format attıktan sonra touchpad ve bazı F tuşları çalışmıyor.
Sürücüleri kontrol edin ve tekrar deneyin lütfen bize bilgi verin.ASUS TUF laptopta, format attıktan sonra touchpad ve bazı F tuşları çalışmıyor.
Windows Update yapmayı deneyin. Ayrıca Windows 10 kurduysanız sürücüler direkt Windows 11 uyumluysa sürücü sorunu yaşıyorsunuzdur. Öyle ise Windows 11 kurun.
Windows 11 kuruluydu, formattan sonra 11 Pro'ya geçtim. Uyumsuzluk olmuş olabilir mi acaba Pro'ya geçince?
Asusun touchpad sürücülerini indirdim fakat hala çalışmıyor. Başka driverlar varsa göremedim site içerisinde.Sürücüleri kontrol edin ve tekrar deneyin lütfen bize bilgi verin.
Evet yaptım güncelsiniz diyor.Onunla alakalı değildir o zaman. Windows Update yaptınız mı?
ASUS'un touchpad sürücülerini indirdim fakat hala çalışmıyor. Başka driverlar varsa göremedim site içerisinde.
Evet yaptım güncelsiniz diyor.
USB ile mi format attınız?
Evet tanıdığım bir internet kafe sahibi attı formatı. İşlemci driverlarını kurmayı unutmuş ondan dolayı çok güvenemiyorum touchpad driverları yanlış kurulmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.