Çözüldü ASUS TUF laptopta kombo jak çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BARIŞ ERDAL

Megapat
Daha fazla  
ASUS TUF 506'li laptop kulaklığı. Taktığımda ya kulaklığı kullanabiliyorum ya da mikrofonu kullanabiliyorum.
İkisini aynı anda kullanmam için ne yapmalıyım?
Kulaklığı seçtiğimde sesi kamera mikrofonundan alıyor.

Çözüm
Ses sürücüsünden dolayı oluşa biliyor.
Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayını deneyiniz.
ASUS TUF 506'li laptop kulaklığı. Taktığımda ya kulaklığı kullanabiliyorum ya da mikrofonu kullanabiliyorum.
İkisini aynı anda kullanmam için ne yapmalıyım?
Kulaklığı seçtiğimde sesi kamera mikrofonundan alıyor.
Dönüştürücü almanız lazım çünkü o giriş kombo jak. Dönüştürücü ile iş çözülür.

Artı -1 Eksi
Bende telefon kulaklığı var onu takıyorum ses var mikrofon yok hiç çalışmıyor şimdi fark ettim.
Cihaz yeni 1 hafta falan oldu.
Hocam arkada üstte demiş zaten dönüştürücü almaısınız yoksa sadece mic veya ses olarak kullanabilirsiniz. laptobunuzda mikrofon yok mu. kulaklıktan ses alırsınız mikrofonu da oyle halledersiniz.

Artı -1 Eksi

@BARIŞ ERDAL

Sen bu cahilleri dinleme, buradan ayarlaya biliyorsunuz, combo jack adı üstünde tek AUX'dan 3 hat alınabilir demek.(1.hat sağ ses, 2. hat sol ses, 3. hat mikrofon)

Adsız.png

Yanlış çeviri yüzünden 2 adet kulaklık gözüküyor, en alttaki hem kulaklık hem de mikrofon özelliğini açıyor.

Son düzenleme:

@BARIŞ ERDAL

Sen bu cahilleri dinleme, buradan ayarlaya biliyorsunuz, combo jack adı üstünde tek AUX'dan 3 hat alınabilir demek.(1.hat sağ ses, 2. hat sol ses, 3. hat mikrofon)

Eki Görüntüle 1173846

Yanlış çeviri yüzünden 2 adet kulaklık gözüküyor, en alttaki hem kulaklık hem de mikrofon özelliğini açıyor.
Asıl sorun oysa ben bu uygulamayı kaldırdım şimdi yüklenirken hata veriyor bunu nasıl çözerim?

Ses sürücüsünden dolayı oluşa biliyor.
Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayını deneyiniz.

Çözüm

@BARIŞ ERDAL

Eki Görüntüle 1173846

Çok teşekkür ederim sayende çözdüm.
Hayatımda bu kadar saçma bir hata görmedim.
Uygulama kendi kendine tekrar yüklenmiş ayarlanmış ama ses bazen kendi mikrofundan kaydediyor otomatik geçiş olabilir mi?

Bende böyle bir durum hiç söz konusu olmadı, tabii güncelleme ile değişkenlik gösterebilir.
Hocam ağzınıza sağlık ama cahil demeniz hoş olmadı. Çünkü biz de kendi bildiğimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir arkadaşım öyle çözmüştü sorununu o sebeple böyle bir öneride bulundum. Ama teşekkürler ben de önemli bir şey öğrenmiş oldum. Ama bir dahakine kullandığınız kelimelere dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı