ASUS TUF FA506IU laptopta touchpad çalışmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? İki gün öncesinde touchpadim çalışıyordu, dünden beridir çalışmıyor. Driver arıyorum. Belki aynı soruna sahip olan ya da sisteme sahip olan arkadaşlar bana aygıt yöneticisindeki yazılım ve donanımın hangisini yükleyeceğimi gösteren bir ekran görüntüsü atarsa belki düzeltebilirim.
edit: harici usb mouse'un dongle çıksa imleç dahi gözükmüyo
İyi günler, iyi çalışmalar.

1749799830800.png

1749799878837.png

Son düzenleme:
Tek bir USB mouse bağlı deneyem bakam.

USB mouse çıkarıp yükledim olmadı, onu geçtim bir de abi dongle çıkınca imleç bile kayboluyor.

Armoury Crate uygulamasını indirip güncelleme var mı diye kontrol edin. BIOS güncellemesi varsa yapın.

Armoury Crate güncellemesi yok abi, BIOS güncel onda da sorun yok.

Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli sürücüye çift tıklayıp sürücü kısmına girin. Sonra sürücüyü güncelleştir kısmına tıklayıp sürücüyü manuel olarak listeden seçmeme izin ver kısmına tıklayıp ekran görüntüsü paylaşın.

hocam bu arada hiç yeşil ekran ve mavi ekran yemişsem rami zorladığım zaman 8 gb ken olmuştur bi de depolama yetersiz diye yemişimdir başka bu bilgisayarda arızaya hiç rastlamadım

Dosya Ekleri

• mmc_9Pvkl9VBNp (1).gif
    mmc_9Pvkl9VBNp (1).gif
    556,3 KB · Görüntüleme: 14
Hocam bu arada hiç yeşil ekran ve mavi ekran yemişsem RAM'i zorladığım zaman 8 GBken olmuştur bir de depolama yetersiz diye yemişimdir başka bu bilgisayarda arızaya hiç rastlamadım.

Aklıma başka bir fikir gelmedi maalesef. Temiz kurulum yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı