ASUS TUF M3 iyi midir?

Rampage "kalitesi" derken? :D kaliteli falan değil Rampage insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen hocam.

Rampage ile aram iyi değil ucuz ürünleri güven vermiyor.

Rampage ile aram iyi değil ucuz ürünleri güven vermiyor.

Ama klavye açısından farelerini bilemem.

O fareden daha iyi sensore sahip.

Hocam bir de ben çöp mouse ile idare ediyorum bana koymaz sanki.
Elimdeki.

Son düzenleme:
Fiyatı 280 TL alınır mı?
Hayır. 100 IPS 20G değer ile anı takılmalar yaşarsınız.
Yapma hocam o kadar kötü değil ya.
O bütçede Performax Xotran rakipsiz adeta. O fiyata başka PixArt PMW3237 sensörü olan fare bulamazsın.

Rampage kalitesi diye bir gerçek var.Senelerdir faresini klavyesini kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım. Öneririm : Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı - Trendyol
Hmmm. Bu bütçede ki en kötü seçenek olur.

Hayır. 100 IPS 20G değer ile anı takılmalar yaşarsınız.

O bütçede Performax xotran rakipsiz adeta. O fiyata başka pixart pmw3237 sensörü olan fare bulamazsın.

Hmmm. Bu bütçede ki en kötü seçenek olur.

Hocam Performax pek güven vermiyor her ne kadar sensörü daha iyi olsa da. Sağlamlık ağırlık malzeme gibi faktörler de önemli, e-spor kadar ince hareket aramıyorum. Performax adından dolayı güven vermedi uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum sensör önemli bir faktör ancak 1 yıl kullanacaksam ne işe yarar, çevremden görüp aldım m3'ü uzun süredir kullanıyorlar sorun yaşamadılar umarım ben de yaşamam ve memnun kalırım. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Hocam Performax pek güven vermiyor her ne kadar sensörü daha iyi olsa da. Sağlamlık ağırlık malzeme gibi faktörler de önemli, e-spor kadar ince hareket aramıyorum. Performax adından dolayı güven vermedi uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum sensör önemli bir faktör ancak 1 yıl kullanacaksam ne işe yarar, çevremden görüp aldım m3'ü uzun süredir kullanıyorlar sorun yaşamadılar umarım ben de yaşamam ve memnun kalırım. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.
Marka evet çoğunlukla iyi ürün çıkarmıyor ama bu ürün iyiydi. Sen bilirsin. ASUS'a güvenerek büyük hata yaptığını düşünüyorum çünkü o farenin IPS ve G değerleri istediğimiz düzeyde değil... @JakerT4 sana daha detaylı anlatır umarım.

Marka evet çoğunlukla iyi ürün çıkarmıyor ama bu ürün iyiydi. Sen bilirsin. ASUS'a güvenerek büyük hata yaptığını düşünüyorum çünkü o farenin IPS ve G değerleri istediğimiz düzeyde değil... @JakerT4 sana daha detaylı anlatır umarım.
M3 100 IPS 20G
Xotran 220 IPS 30G
Markaya göre değil modele göre ürün bakın.
@sertoli

M3 100 IPS 20G
Xotran 220 IPS 30G
Markaya göre değil modele göre ürün bakın.
@sertoli
Ben zaten söyledim M3'ün 100 IPS 20G olduğunu hocam. Detaylı olarak anlattığın için teşekkürler. Umarım "ASUS TUF M3 takılıyor" diye konu açmaz konu sahibi...

Fiyatı 280 TL alınır mı?

Alınır hocam diğerlerinin önerdiği Rampage gibi çöp markalara güvenmeyin. TUF Gaming M3'ü 1 aya yakın süredir kullanıyorum çok rahat ve kaliteli bence fiyatını hak ediyor.

Alınır hocam diğerlerinin önerdiği Rampage gibi çöp markalara güvenmeyin. TUF Gaming M3'ü 1 aya yakın süredir kullanıyorum çok rahat ve kaliteli bence fiyatını hak ediyor.
Alınmaz. @JakerT4 hocam bile benimle aynı fikirde her zaman ki gibi. 100 IPS 20G fareyi neden bu bütçede aldırtalım? İleride ani takılmalara başlama ihtimaliniz var düşük IPS ve G değerleri nedeniyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı