H8smokers Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 395 Çözümler 1 1 Mayıs 2022 #11 4 senedir kullanıyorum kesinlikle alınır hiçbir sorun yaşatmadı.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 2 Mayıs 2022 #12 Vio dedi: M3 alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... Skorpi dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... 183206 dedi: Bence alınır. Fare ihtiyacım olsa sipariş verirdim. Genişletmek için tıkla... NeverGive Up dedi: Ben kullanıyorum gayet güzel bir ürün 1 yıl oldu bir tık sorun görmedim tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim herkese, sipariş verdim zaten bu fiyatta 1000 liralık veyahut 2000 bin liralık mouse performansı beklemek ayıp olur. 179 TL alt tarafı gayet yeterli bir mouse.
Vio dedi: M3 alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... Skorpi dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... 183206 dedi: Bence alınır. Fare ihtiyacım olsa sipariş verirdim. Genişletmek için tıkla... NeverGive Up dedi: Ben kullanıyorum gayet güzel bir ürün 1 yıl oldu bir tık sorun görmedim tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim herkese, sipariş verdim zaten bu fiyatta 1000 liralık veyahut 2000 bin liralık mouse performansı beklemek ayıp olur. 179 TL alt tarafı gayet yeterli bir mouse.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 5 Mayıs 2022 #13 NeverGive Up dedi: Ben kullanıyorum gayet güzel bir ürün 1 yıl oldu bir tık sorun görmedim tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... CS GOda falan çok hızlı çevirirken sorun oluyor mu
NeverGive Up dedi: Ben kullanıyorum gayet güzel bir ürün 1 yıl oldu bir tık sorun görmedim tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... CS GOda falan çok hızlı çevirirken sorun oluyor mu
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.743 7 Mayıs 2022 #14 bonegang dedi: CS:GO'da falan çok hızlı çevirirken sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ben hem CS:GO hem de PUBG olsun çevirmelerde herhangi. Bir sorun yaşamadım.
bonegang dedi: CS:GO'da falan çok hızlı çevirirken sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ben hem CS:GO hem de PUBG olsun çevirmelerde herhangi. Bir sorun yaşamadım.