2 AMD deneyimimden sonra NVIDIA'ya geri dönmem gerektiğini anladım. 8-9 bin civarlarında bütçem var. 2. el garantili ASUS TUF 3070'i 8000'e buldum. Sıcaklıkları normal idi. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım. Alınır mı? Farklı önerileriniz var mıdır?

Alınır, 3070ti veya 3080de bulunma olasılığı var gibi. 3070 yeter tabi ki.2 AMD deneyimimden sonra NVIDIA'ya geri dönmem gerektiğini anladım. 8-9 bin civarlarında bütçem var. 2. el garantili ASUS TUF 3070'i 8000'e buldum. Sıcaklıkları normal idi. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım. Alınır mı? Farklı önerileriniz var mıdır?
Alınır, CPU da uyumlu.
Alınır, 3070 Ti veya 3080'de bulunma olasılığı var gibi. 3070 yeter tabii ki.
19 civarına 3070 sistem bulunuyor.Tamamdır hocam teşekkürler.
Gördüğum 3080'lerin çoğunda garanti yoktu. Garantili bir ürün almam şart. Sağ olun.
Bir de bileşenlerin çoğunu ayrı ayrı alacağım. Kartı 2. el olarak alırsam tüm sistem 18000TL civarlarina geliyor. Bu fiyata sıfır olarak güzel bir NVIDIA sistem bulunabilir mi? @599108
19 civarına 3070 sistem bulunuyor.
Tabi ki, İsteyebilirsiniz önerileri yapacaklardır. Bende yapabilirim.Anladım. Şu anda bilgisayar toplama kategorisinde aylik konu açma limitimi doldurmusum. Sanırım birkaç gün sonra konu acabilecegim. Sizden sistem önerisi isteyecegim acabilirsem. Sağ olun iyi aksamlar.
Merak ettim de AMD ile ne sorun yaşadınız?2 AMD deneyimimden sonra NVIDIA'ya geri dönmem gerektiğini anladım. 8-9 bin civarlarında bütçem var. 2. el garantili ASUS TUF 3070'i 8000'e buldum. Sıcaklıkları normal idi. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım. Alınır mı? Farklı önerileriniz var mıdır?
Merak ettim de AMD ile ne sorun yaşadınız?
Hangi kartlardı acaba? Ben de 6800 ve 3070 arasındayım AMD'nin sıkıntılarından, 3070'in de VRAM'inden çekiniyorum.Stabil çalışmıyordu hiçbir şekilde. Çok fazla uğraş gerektiriyordu. Sürekli küçük kücük driver sorunlari vs. yasadim. Biktirdi beni. Saf güç olarak önde olsalarda stabil değiller maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.