ASUS TUF RTX 3070 Ti OC Edition alınır mı?

GDDR6X'lerin ısınma problemi olduğunu bilmiyorsun galiba. ASUS TUF gördüğün zaman fanboyluğun aktif oluyor herhalde .

Son düzenleyen: Moderatör:
GDDR6X'lerin ısınma problemi olduğunu bilmiyorsun galiba. ASUS TUF gördüğün zaman fanboyluğun aktif oluyor herhalde .

Bakın beyhude hocam;

Yöneticiler hiç cevap yazmadan da iletişime katkı sağlamak için "Beğendim, Beğenmedim, Kızgın..." gibi duygusal belirtileri bizler için koymuşlar.

Orada duygusal cevabımı vermişim. Üstelemenizin anlamı ziyadesiyle psikolojik sorunlarınızın olduğu yönde olumlu olarak gözükmektedir.
Kullandığım TUF RTX 3070 baz alarak konuşuyorum ki tam yükte bile çekirdek 62 dereceyi geçmiyor.

Bellekler de sizin dediğiniz kadar cayır cayır ısınmıyor. Sanırım Anti TUF fanboyluğu sizde var.

Zira ben gördüğümü ve kullandığımı söylüyorum. Sorunlar çözüldü!.

Kullanmadan etmeden yorum yapmayın.

Yanlış bilgiye tok, doğru bilgiye aç olun.

Saygılarımla.

Selamlar

Hala GDDR6 ve GDDR6X farkını bilmemen çok yazık.

RTX 3070'te GDDR6 bellekler kullanılıyor canım benim 3070Ti'da ise GDDR6X bellekler kullanıyor ama sen bunu anlamak istemiyorsun. En kısa zamanda bilgilenmen dileğiyle iyi sosyaller.

Yanlış bilgiye tok, doğru bilgiye aç olun.

Sayenizde bunu öğrenmiş oldum hocam.
Bilgilendirme için sağolun.

Aynalama yapmanız da iyi olmuş. Biraz iletişim öğrenirsiniz.

Üstat ne demiş?
"Kibirden yüzün gözükmüyor ama sen ki görürsün kibirsiz bakarsan doğru ışığı"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…