ASUS TUF RTX 4060 Ti ekran kartı tam performansta çalışmıyor

rikamekato0102

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming 4060 Ti kullanıyorum ve uygulamalarda kulalanımı %60'ın üzerine çıkmıyor. İşlemcim Ryzen 5 5600 örneğin Dying Light 2 de CPU %100 kullanırken GPU %40'larda ama test ettiğim uygulama da CPU %40 GPU %60'larda seyrediyor. Tam anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

ASUS TUF Gaming 4060 Ti kullanıyorum ve uygulamalarda kulalanımı %60'ın üzerine çıkmıyor. İşlemcim Ryzen 5 5600 örneğin Dying Light 2 de CPU %100 kullanırken GPU %40'larda ama test ettiğim uygulama da CPU %40 GPU %60'larda seyrediyor. Tam anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

Kullanımlar normal. Hafif bir darboğaz olduğundan kaynaklı işlemci %100 GPU %60 normal.

Hocam ama Valorant gıbı oyunlarda FPS düşmesi yıyorum bir de vıdeolara baktıgımda boyle gozukmuyordu

Kullanımlar normal. Hafif bir darboğaz olduğundan kaynaklı işlemci %100 GPU %60 normal.
Hocam ama Valorant gıbı oyunlarda FPS düşmesi yıyorum bir de vıdeolara baktıgımda boyle gozukmuyordu

Son düzenleme:
Kaç FPS ten kaça düşüyorsunuz?
polıgonda 400 den bir anda 250 nın altına dusuyorum ve olum macında 350 fps alıyorum ama anlık dusuyor ve vıdeoda ızledıgım kadarıyla adam mın 350 alıyor ortalama 500 fps alıyor sabit

Kaç FPS ten kaça düşüyorsunuz?
birde az evvel pubg steam de vıdeoda ızledıgım 250 fps alıyor ama ben 150 max alıyorum birde ıslemcı %65 cıvarıyken ekran kartı %55 cıvarında oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı